Ilse, Guus, Di-Rect, Jan Smit en Bløf op AJOC Festival

Het jaarlijkse AJOC Festival in Mijdrecht (De Ronde Venen) heeft zijn line-up grotendeels compleet. Van 21 tot en met 24 mei (Pinksterweekend) treden grote namen op, zoals Miss Montreal, Di-Rect, Bløf, Ilse deLange, Moke, Kane, Waylon, De Dijk, Guus Meeuwis, Jan Smit en de 3js. Ook is er ruimte voor middelgrote acts zoals Valerius, Destine en Mooi Wark. Doordat het AJOC Festival werkt met veel regionale sponsors en louter vrijwilligers is de ticketprijs relatief laag en heb je voor zo’n 20 euro een avond met de top uit de Nederlandse popwereld.

NLpop was de afgelopen twee jaar op het AJOC Festival en is zeer waarschijnlijk ook dit jaar weer van de partij. Je kunt hier in elk geval prijsvragen voor toegangskaarten verwachten. Informatie over de kaartverkoop en het programma vind je hier. Eerdere berichten op NLpop over het sympathieke AJOC Festival hier.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>