AJOC Festival barst los in De Ronde Venen

Aan Miss Montreal vanavond de eer om het AJOC Festival te openen. Om 20.30 uur trapt de band af in de grote, overdekte feesttent in Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen). Het is de 25ste editie van het festival waar publiek èn artiest doorgaans graag komen. Vanavond spelen naast Miss Montreal ook DI-RECT en Bløf op het AJOC Festival. NLpop is er net als de afgelopen jaren bij aanwezig.

De afgelopen maand kon je hier al toegangskaarten winnen voor het festival. Wie achter het net viste, kan vanavond alsnog naar Mijdrecht afreizen. Kaarten zijn per avond te koop en vooralsnog is alleen de zondagavond uitverkocht.

AJOC Festival wordt volledig gerund door vrijwilligers, maar kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer en de professionele aanpak. Door de kosten laag te houden zijn ook de kosten niet hoog. Kaarten kosten tussen de 22 en 30 euro, een prijs die je doorgaans neertelt om één grote artiest te zien.

Morgen staan Valerius, Ilse deLange, Destine, Moke, Kane en Soulvation op het programma. Zondag treden Waylon, De Dijk en Guus Meeuwis op. De Pinkstermaandag (toegang: 8 euro) kent artiesten als Jan Smit, 3j’s en Mooi Wark.

Later dit Pinksterweekend kun je een verslag van NLpop verwachten.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “AJOC Festival barst los in De Ronde Venen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>