Halleluja! Vader Abraham: Nooit meer Songfestival voor mij

Mooi nieuws in weekblad Privé deze week. Pierre Kartner (aka Vader Abraham) gaat nooit meer zijn medewerking verlenen aan het Eurovisie Songfestival. Dat terwijl er daags na de nederlaag van Sieneke op het liedjesevenement berichten opdoken dat hij voor 2011 best weer een liedje zou willen schrijven. Niet dus. De Vader is zo geschrokken van de strontkar die over hem is uitgestort, dat de Tros hem niet meer hoeft te bellen.

Kartner heeft zich na het Eurovisie Songfestival van eind mei zo ongeveer in zijn eigen huis opgesloten en geen telefoontjes beantwoord. “Er is mij veel onrecht aangedaan. Om het allemaal niet nog erger te maken, heb ik op een gegeven ogenblik gekozen voor een korte radiostilte”, vertelt hij in weekblad Privé.

De Vader laast desgevraagd weten nooit meer mee te doen aan het Songfestival. “Juist. Ik ben er helemaal klaar mee. Ik blijf zeker liedjes schrijven, maar niet meer voor dit liedjesfestival. Ik hoop dat het Sieneke goed gaat en misschien met Shalalie in het buitenland nog een hit kan scoren. Ook daar bemoei ik me niet al te veel mee, want dat laat ik over aan de platenmaatschappij.”

We wensen Vader Abraham alle goeds toe, maar zijn blij dat hij zijn handen aftrekt van het Nationaal en Eurovisie Songfestival. Zo’n misser moet niet nog eens worden gemaakt.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Halleluja! Vader Abraham: Nooit meer Songfestival voor mij

  1. Joop

    Hebben we dat ook weer gehad, de tegenstanders van Vader Abraham hebben zich goed laten horen.
    De voorstanders daarentegen hebben het plaatje gekocht en zingen het liedje mee en Sieneke heeft een mooie start voor haar cariére.
    Dat mag toch wel een succes voor Pieré Kartner genoemd worden.
    Alsof verliezen van het eurovisie songfestival een schande is nou dan leven we al jaren in schande, nu gaan we zeker het wereldkampioenschap voetbal winnen of is de trainer niet de juiste?
    Laat iedereen in zijn waarde en laten we gezamelijk genieten van sport en entertainment want daar is het toch voor.
    En voor Pieré Kartner “Chapeau”.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>