Vrienden van Amstel Live ontvouwt plannen voor 2011

De Vrienden van Amstel Live zijn er vroeg bij met het bekendmaken van de line-up voor 2011. In januari is het pas zo ver, nu al zijn de namen van Alain Clark, Caro Emerald, Acda & De Munnik, 3js en Bløf bevestigd. Xander de Buisonjé zal het evenement net als afgelopen januari presenteren.

Vanwege de grote belangstelling voor het muziekevenement heeft de organisatie besloten om een vijfde en zesde concertavond op 21 en 22 januari toe te voegen aan de concertreeks in Ahoy.

De Vrienden van Amstel Live heeft verder het concept van Marlboro Flashbacks opgediept. Verschillende artiesten zullen onder de noemer De Helden van Amstel Live een toer maken langs Nederlandse podia die eindigt bij het feestje in Ahoy’. Tijdens deze toer zingen de artiesten – in dit geval Nick & Simon, Miss Montreal en VanVelzen – nummers van een artiest die ze bewonderen of die hen heeft geïnspireerd.

De kaartverkoop is inmiddels gestart.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>