Eurosonic Noorderslag meteen uitverkocht! Wat nu?

Eurosonic Noorderslag binnen kwartier uitverkocht • Eurosonic Air: twee avonden gratis podium op Grote Markt • Ook zijn er nog kaarten voor de conferentie • Gratis programmaonderdeel Grunnsonic • Radio- en tv-uitzendingen 3FM, 3voor12, NTR

Vanochtend begon de voorverkoop voor Eurosonic Noorderslag 2013, maar het was snel gedaan. Een kwartier later ging het laatste festivalticket al over de toonbank. Uitverkocht! Een groot succes voor de organisatie, maar wat nu als je het toch mee wilt maken?

Allereerst zijn er nog kaarten voor de conferentie. Eurosonic bestaat uit een conferentie voor Europese muziekprofessionals met ‘s avonds bands in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad. Noorderslag sluit het evenement af op 12 januari in de Oosterpoort, met optredens van de nieuwste en beste Nederlandse artiesten.

Die concerten zijn dus nu al uitverkocht, maar er is meer. Net als vorig jaar is Eurosonic Air onderdeel van de programmering. Op dit gratis toegankelijke podium op de Grote Markt in Groningen presenteert Eurosonic Noorderslag op donderdag 10 en vrijdag 11 januari 2013 (vanaf 20.00 uur) bekende Nederlandse acts.

Het gratis podium is een gebaar naar muziekliefhebbers die geen kaarten hebben kunnen bemachtigen. Eerste bevestigde act is Chef’Special. De complete line-up voor het gratis toegankelijke podium op de Grote Markt wordt dinsdag bekendgemaakt.

Ook kunnen mensen tijdens Eurosonic naar het gratis programmaonderdeel Grunnsonic. Daarnaast worden veel optredens live op radio en tv uitgezonden via 3FM, 3voor12, de NTR en de EBU. Meer informatie daarover volgt later.

Eurosonic Noorderslag 2013 vindt plaats van 9 tot en met 12 januari in Groningen.
Beeld, en meer informatie: festival.eurosonic-noorderslag.nl

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Eurosonic Noorderslag meteen uitverkocht! Wat nu?

  1. Ronald

    Dé opener van het festivalseizoen mét een goede line-up.
    Geheel terecht dus dat het uitverkocht is.

      /   Reply  / 
  2. Amanaemonesia

    Mooi dat ES/NS het zo goed doet. Altijd waar voor je geld, enorm veelzijdige line-up en altijd veelbelovende namen.

      /   Reply  / 
  3. Ronald

    Ja menig band, DJ of rapper heeft daar zijn laatste zetje voor zijn doorbraak gehad. En je kan een beetje voorspellen wat de namen op festivals als Pinkpop en Lowlands worden.

      /   Reply  / 
  4. paul v/d kruk

    Hier kunnen al die walgelijke zogenaamde ticketsite’s en buro’s weer van profiteren die de kaarten voor asociaal hoge bedragen aanbieden.
    WANNEER WORDT HIER EENS WAT AAN GEDAAN????#Zakkenvullers

      /   Reply  / 
  5. Ronald

    Paul vd Kruk
    Gewoon niet mee in zee gaan.

      /   Reply  / 
  6. empangeni bnb

    Hi to all, how is everything, I think every one is getting more from this web
    page, and your views are pleasant in favor of new users.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>