Line-up rockstage Dutch Valley 2013 compleet

Moke, Di-Rect, Memphis Maniacs, Postmen, BZB en Mooi Wark op het rockstage

Met de bekendmaking van Moke is de line-up van het rockpodium van Dutch Valley compleet. Naast Moke zullen ook de bands Di-Rect, Memphis Maniacs, Postmen, BZB en Mooi Wark het hardste podium van het festival betreden.

Ronkende gitaren met het volume op max, knallende ritmesecties die de mollen uit de valleigrond trillen. Het rockpodium is dé plek tijdens Dutch Valley waar de decibellen de boventoon voeren en de gebalde vuisten de lucht in gaan, aldus de promotekst.

Op het Dutch Valley festival, dat deze zomer plaatsvindt op 10 augustus in de Velsen Valley in Spaarnwoude, treden meer dan 90 artiesten en acts verspreid over acht podia op.

Vorig jaar kwamen meer dan 35.000 bezoekers op het evenement af en dit jaar verwacht de organisatie 40.000 festivalgangers te verwelkomen. Kaarten voor Dutch Valley zijn verkrijgbaar via dutchvalleyfestival.nl en vakantieveilingen.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>