Watertanks en sponzen op hete Zwarte Cross 2013

Gratis zonnebril voor alle campinggasten, waternevels en extra zonnebrandolie

De organisatie van het Zwarte Cross-festival in het Gelderse Lichtenvoorde is goed voorbereid op het warme weer. Dat melden diverse media op basis van een ANP-bericht.

Op het festivalterrein zijn extra tanks van 5000 liter water geplaatst. Bezoekers krijgen sponzen om hun hoofd koel te kunnen houden, en er zal komend weekend ook water worden verneveld, zo vertelt Pieter Holkenborg van organisator De Feestfabriek.

Er is extra zonnebrandolie ingeslagen en alle campinggasten krijgen een zonnebril.

Eerdere edities van Zwarte Cross waren vaak nat en blubberig, maar dit jaar worden er juist sproeiende giertanks ingezet om stof en opwaaiend zand tegen te gaan.

Er zijn overigens nog kaarten voor deze zeventiende editie van Zwarte Cross. Je kan (camping)kaarten bestellen via zwartecross.nl/tickets en je kan er ook voor kiezen om in het weekend aan de kassa kaarten te kopen, maar dan moet je wel op tijd zijn.

Foto: Opbouw Zwarte Cross, meer: zwartecross.nl en facebook.com/zwartecross

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>