Ilse DeLange wil inderdaad naar Eurovisie Songfestival (video)

Maar van een volmondige bevestiging wil het nog net niet komen

Afgelopen week liet de Tros weten dat op 25 november bekend wordt gemaakt wie ons land zal vertegenwoordigen op het komende Eurovisie Songfestival. Roddeldiva Albert Verlinde verklapte op dezelfde dag dat het Ilse DeLange is.

De zangeres was gisteravond te gast in RTL Late Night, de talkshow van Humberto Tan. Herhaaldelijk werd ze geconfronteerd met vragen en opmerkingen over het Songfestival. Ilse had moeite zich in te houden: ‘Ik ben hier zo slecht in!’

Op de vraag of zij interesse zou hebben, mocht ze gevraagd worden, antwoordde Ilse wel zonder meer bevestigend. Een paar jaar geleden zou ze nee hebben gezegd, maar ze vindt dat Anouk vorig jaar ‘goede dingen’ heeft gedaan.

De deelname van Ilse DeLange aan het Songfestival is dus zo goed als zeker, maar we weten nog niet hoe het liedje gekozen wordt. Wellicht zal zij in februari of maart meerdere songs presenteren voor een nationale voorronde.

Fragment RTL Late Night:
[videostrip guid="011956327"]

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ilse DeLange wil inderdaad naar Eurovisie Songfestival (video)

  1. Robin D.

    Las een gerucht op Twitter dat Waylon ons land gaat vertegenwoordigen met een lied geschreven door Ilse de Lange

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>