‘Trio met Ilse DeLange en Waylon naar Songfestival’

Ilse en Waylon zo goed als zeker, maar welke derde artiest komt erbij?

De geruchtenmolen over onze inzending voor het Eurovisie Songfestival in Denemarken, dat in mei plaatsvindt, draait op volle toeren. Het is zo goed als zeker dat Ilse DeLange en Waylon er in ieder geval bij betrokken zijn.

Eerder werd gesuggereerd dat Waylon onze inzending zou worden met een door Ilse DeLange geschreven liedje dat door Armin van Buuren geproduceerd zou zijn. Armin liet weten dat dit niet klopt. Ilse DeLange heeft in RTL Late Night (‘Ik ben hier zo slecht in’) duidelijk gemaakt dat zij er zeker wél bij betrokken is.

Waylon houdt zijn lippen stijf op elkaar maar meerdere bronnen melden zijn naam ook als een zekerheid. Nu zou het Ilse, Waylon en een derde artiest zijn.

Een Belgische Songfestivalsite schreef dat het gaat om Daniel Lohues, die met Ilse en Waylon een gelegenheidstrio zou vormen. Andere bronnen melden dat dit niet juist is. Ook de naam van dj Sander Kleinenberg gaat rond. Hij reageerde op Twitter door heel hard te lachen, maar hij ontkende het niet.

Lisa Lois werd ook genoemd nadat de officiële Nederlandse Songfestivalsite van de Tros een foto van haar op de server had geplaatst zonder dat er een artikel aan gekoppeld was. Lisa ontkende betrokkenheid: ‘Ik ben niet gevraagd’.

Verder wordt er wild gespeculeerd, van Hans Klok tot Junkie XL, van Charly Luske tot eerdergenoemde Sander Kleinenberg. Eerdere duetten van Ilse en Waylon zouden wijzen op een countryachtig nummer, en geen dance, maar wie weet het zeker? Het wordt in ieder geval een act met internationale uitstraling.

Op maandag 25 november wordt onze inzending officieel gepresenteerd.

Afbeelding: Screenshot Youtube/Maarruuss

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “‘Trio met Ilse DeLange en Waylon naar Songfestival’

  1. Jina

    wtf -_- waarom 3 mensen stuur gewoon Ilse Delange met een Taylor Swift dubstep/pop achtig liedje (i knew you were trouble meets this is what it feels like) en kleed haar leuk aan ofzo met idk der haar blond en roze dipdye ofzo iets wat 2013 schreeuwt…

      /   Reply  / 
  2. BéTé

    In ieder geval wàt goed nieuws; Lisa Lois is niet gevraagd.

      /   Reply  / 
    1. Yoshi

      Correctie: wel gevraagd, maar bedankte vriendelijk.

        /   Reply  / 
      1. Johan van de Velde

        Gevraagd, door jou wellicht, Yoshi?
        😜

          /   Reply  / 
      2. BéTé

        Ik citeerde Marcus slechts … dus lees het artikel nog maar eens.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>