Ilse en Waylon hebben liedje Songfestival gekozen (video)

Volgende maand wordt het nummer officieel gepresenteerd

The Common Linnets, Ilse DeLange en Waylon, hebben het liedje gekozen waarmee ze ons land zullen vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Dat meldt RTV Oost. Het festival vindt in mei plaats in het Deense Kopenhagen.

Ilse en Waylon onthulden dit zondagavond kort voor een besloten optreden in Twente-stadion de Grolsch Veste in Enschede. Welk nummer het duo gaat zingen wilden ze nog niet zeggen. Dat wordt volgende maand bekendgemaakt.

Veel mensen zijn natuurlijk reuze benieuwd maar dat The Common Linnets nog even wachten met de presentatie van het liedje is wel slim. Inmiddels hebben 12 van de 37 deelnemende landen hun nummer bekendgemaakt, maar het merendeel van de concurrerende liedjes zal ook in maart worden onthuld.

Zie ook: Wat is de planning voor het Songfestival?

Ilse en Waylon speelden zondag vier liedjes ter promotie van Tuckerville, het grote concert dat onderdeel is van het Common Linnets-project. Er komt ook een album. Over de stijl die we kunnen verwachten wilden ze al wel het een en ander kwijt voor de microfoon van RTV Oost.

Bekijk video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>