Slotact Dutch Valley 2015: The Opposites & Friends

Unieke eindshow met Gers Pardoel, Willie Wartaal, Sef, Dio en Spasmatic

Overmorgen vindt Dutch Valley 2015 plaats en er zijn nog kaarten. Het is een groot terrein en het programma is enorm. De organisatie maakte zojuist bekend dat The Opposites de afsluiting van het festival voor hun rekening nemen.

Dat wordt uniek want The Opposites doen deze zomer geen tour. Speciaal voor het vijfjarig jubileum van Dutch Valley hebben zij deze eindshow voorbereid. Ze doen dat met vijf vrienden: Gers Pardoel, Willie Wartaal, Sef, Dio en Spasmatic.

Verder op het programma dit jaar onder meer Golden Earring, Di-Rect, Jan Smit, Nick & Simon, 3JS, Nielson, Jett Rebel, Kraantje Pappie, Memphis Maniacs, Jayh, Ronnie Flex, Broederliefde, en een hele lange lijst met acts die het Hollandse lied brengen, waaronder Django Wagner, Sieneke, Thomas Berge en Jannes.

Het wordt ideaal festivalweer! Zon en lekker warm. Medeorganisator Aloys Buijs: ‘Vorig jaar waren we helemaal uitverkocht en nu gaat het, gestimuleerd door de weersvoorspelling, ook weer erg hard met de kaartverkoop.’

Op zaterdagavond van 22.25 tot 23.40 uur zendt Avrotros op NPO 3 een verslag uit van Dutch Valley 2015, met Art Rooijakkers, Lauren Verster en Tim Douwsma.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Slotact Dutch Valley 2015: The Opposites & Friends

  1. tammer

    Ronnie Flex…Wat een jaar heeft die! 16 hits in de eerste hrlgt van dit jaar. Dat lukte Andre Hazes niet, Pardoel niet en Borsato niet. En de 17e is 5 dagen geleden uit. 600.000 kliks alweer. Waar stopt het? https://www.youtube.com/watch?v=FpOkbXPb8Fk

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Kan iemand anders (dan ik), nu een keer proberen duidelijk te maken aan Tammer, dat hits niet bepaald worden door YouTube kliks alléén?

      ;)

        /   Reply  / 
      1. BéTé

        Ik begin er niet aan !! :D

          /   Reply  / 
        1. Johan van de Velde

          LOL
          😂

            /   Reply  / 
  2. Marcus Lucas Auteur

    Natuurlijk zijn meerdere factoren bepalend bij hits. Charts, views, streams, (social) media buzz, enz. En releases kunnen ook de moeite waard zijn zonder dat ze uitzonderlijk scoren. De bijdragen van tammer vind ik toffe en waardevolle toevoegingen. Data die ik niet altijd in de teksten kwijt kan. Ook de discussie over ‘de YouTube-generatie’ is actueel. Bij hiphop video’s maar ook bij dance wereldwijd en populaire vloggers, zijn de grote aantallen views echt wel een belangrijke factor.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>