Dit weekend Paaspop 2016, en er zijn nog kaarten!

Van The Prodigy en Underworld tot TVOH-finalist en Eurovisie-inzending

Vrijdag is in Schijndel Paaspop 2016 begonnen! De officieuze opening van het festivalseizoen. In tegenstelling tot vorig jaar is Paaspop niet uitverkocht. Je kan er dus naar toe! Tickets zijn nog beperkt online en aan de dagkassa verkrijgbaar.

Veruit de heetste act die vrijdag optrad bestond uit Lil Kleine en Ronnie Flex. Zij worden overladen met prijzen en vestigen records in de charts. WOP van Lil Kleine staat ook deze week weer op de eerste plaats in de Album Top 100.

In de 3voor12-review: ‘Niemand is groter dan Lil Kleine… behalve Ronnie Flex dan’ wordt het duo wat makkelijk weggezet als hype dankzij gillende tienermeisjes. Een beetje een ouwelullen-recensie. Flex en Kleine hebben natuurlijk veel meer fans dan tienermeisjes, maar die gaan niet allemaal vooraan staan bij concerten.

Vandaag wordt het redelijk lekker weer, morgen gaat het weer regenen, maar het programma van Paaspop is op beide dagen goed. Vandaag onder meer The Prodigy, Jess Glynne, Enter Shikari, De Staat, Douwe Bob en Sam Feldt.

Ook een opvallend naam: Dave Vermeulen met zijn band Voltage. Het gebeurt niet elk jaar dat we een finalist uit The Voice of Holland hetzelfde jaar al zien op de festivals. Ze zullen er blij mee zijn. Dit geeft de talentenshow extra credibility.

Morgen onder meer De Jeugd Van Tegenwoordig, Underworld, Chef’Special, Typhoon, Kenny B, Monster Magnet, Refused, Hollywood Undead en Alle Farben.

Paaspop: Officiële websiteTwitterFacebookYouTube

Video: Lil Kleine en Ronnie Flex vrijdag op Paaspop (Omroep Brabant)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>