Gewoon Jan Smit terug met muzikant Jan Smit

Het zijn spannende tijden voor Jan Smit. Natuurlijk op privévlak met een zoon of dochter onderweg, maar ook voor de muzikant Jan Smit. In Nederland is eerder dit jaar zijn album Leef uitgekomen en dat loopt allemaal heel behoorlijk, het is de best-verkochte Nederlandstalige plaat over de eerste zes maanden van dit jaar. De nieuwe single Zie Wel Hoe Ik Thuiskom verschijnt deze maand, in november begint de Leef Je Uit-toer. Maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan een Engels- en Duitstalig album, promotie in Duitsland en voorbereidingen voor zijn 15-jarig jubileum als artiest. Dat en meer krijgen we te zien in de real-life soap Gewoon Jan Smit – Onderweg, vanavond bij de Tros op Nederland 1.

Jan houdt zijn privéleven wel afgeschermd voor de camera’s. Iedereen die daarvan nog eens wil genieten, moet de dvd-boxen van de eerste drie seizoenen er nog maar eens op naslaan.

Jan zal tot iets na de jaarwisseling nog volop in de schijnwerpers staan in Nederland. Daarna wil hij even gas terug nemen om een grande rentree te maken in jubileumjaar 2012.

De vierde Gewoon Jan Smit is niet op het vertrouwde tijdstip van 20.30 uur te zien, maar komt pas om 22.30 uur op Nederland 1. Volgende week zondag begint de vierde serie van Jan Smit: De Zomer Voorbij.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>