Zingt Jan Smit duet met Lisa Loïs op nieuwe single?

Deze maand verschijnt Zie Wel Hoe Ik Thuis Kom, de nieuwe single van Jan Smit. Maandag liet Jan doorsijpelen dat de b-kant een duet met een bekende zangeres wordt. NLpop vermoedt nu dat het om Lisa Loïs gaat, winnaar van X Factor 2009. De platenmaatschappij meldt namelijk dat het om Baby When You’re Gone gaat, waar Bryan Adams en Melanie C in de jaren ’90 een grote hit scoorden. Het is ook het duet dat Jan en Lisa in maart al eens samen zongen (video hier) in X de Leeuw, het tv-programma van Paul de Leeuw.

Tel daarbij op dat Lisa Loïs één van de gasten was bij De Zomer Voorbij dat vanaf volgende week op Nederland 3 is te zien, en je komt volgens mij op de uitkomst dat Jan en Lisa samen de studio zijn in gedoken.

Jan Smit zelf kan ondertussen warmdraaien voor een tweetalig album, want het is de bedoeling dat er in 2011 een Duits- en Engelstalig album verschijnt voor de internationale markt. Baby When You’re Gone is daar een leuk voorproefje van.

Update 21.00 uur: Lisa Lois ontkent op twitter een duet te hebben opgenomen met Jan Smit. We wachten dus even af om wie het wel gaat.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zingt Jan Smit duet met Lisa Loïs op nieuwe single?

  1. Peterke!

    Ik geef je serieus graag gelijk, maar Lisa twitterd het volgende:
    “Ik weet niet wie het heeft verzonnen dat ik een duet met Jan Smit ga uitbrengen maar daar is niks van waar! #isdatookdewerelduit”

      /   Reply  / 
  2. Remko

    Het lijkt me voor Lisa ook niet echt een goede zet. die richt zich op een toaal andere markt dan Jan en is nog druk bezig zich daarin te vestigen. Een duet met Jan zal haar niet helpen.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Gewoon Jan Smit terug met muzikant Jan Smit | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>