Video: Jan Smit & Lisa Loïs zingen Baby When You’re Gone

Het is eind 1998 als Bryan Adams een nummer opneemt met Melanie Chisholm, op dat moment lid van de razendpopulaire Spice Girls. Het resultaat is Baby When You’re Gone dat door heel Europa een kneiter van een hit wordt. Afgelopen weekend is de hit afgestoft door Jan Smit en Lisa Loïs, die het duet zongen onder begeleiding van het orkest van X De Leeuw. En dat valt niet tegen!

Ik heb het nummer zelf altijd erg leuk gevonden en in de uitvoering van Jan en Lisa (haha, wat een toeval!) klinkt het wederom te gek. De stemmen kleuren goed samen en de uitspraak van Jan is verrassend goed. Ik heb hem wel eens slechter in het Engels horen zingen. Goeie uitspraak is toch wel een vereiste wanneer je ook een Engelstalig album op wilt nemen.

Jammer dat die uithaal van de vrouwelijke zangpartij er niet in zit, maar de volle sound van het orkest compenseert dat behoorlijk. Nice!

Bekijk het optreden:

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Video: Jan Smit & Lisa Loïs zingen Baby When You’re Gone

  1. Henk

    Catchy song en lekker uitgevoerd door 2 goede artiesten.

      /   Reply  / 
  2. Daantje

    Leuk, hoewel Lisa er nog steeds ietwat ongemakkelijk bij staat. Dijk van een stem, maar weinig sprankelend in combi met Jan, er staan gewoon twee solisten toevallig iets samen te zingen ;-) Kijk ook eens op YT bij live38 hetzelfde duet, maar dan met Van Velzen en Nikki. Daar spat en spettert de energie en het plezier van af!

      /   Reply  / 
    1. sharon

      Je hebt gelijk.. Dat was wat ik bij x factor ook miste bij lisa, het spetteren tijdens het optreden, daarom had ik veel liever Rachel zien winnen toen, want zij heeft dat wel! Lisa zingt heel goed maar daar blijft het dan ook bij ;) Weinig uitstraling of emotie verder. Jan heeft dat spetteren dan weer wel. En idd, die van Nikki en van Velzen is veel beter gedaan! Veel meer chemie en energie!

        /   Reply  / 
    1. Geesje

      Daar werd ik ook niet vrolijk van als ik met Jan Smit moest zingen.

        /   Reply  / 
  3. Pingback: Zingt Jan Smit duet met Lisa Loïs op nieuwe single? | Nlpop

  4. Jeroen

    Lastig nummer! Ben enorme fan van Lisa maar ik vind dit maar matig. Misschien omdat ik Mel C (solo) ook zo goed vindt..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>