Jan Smit op weg naar triple platina

Het is ongelofelijk. In drie dagen tijd heeft Jan Smit meer dan 140.000 exemplaren verkocht van zijn nieuwe cd Op Weg Naar Geluk. De cd is daarmee dubbel platina. Voor zo’n astronomisch snelle en hoge verkoop moet je eigenlijk Marco Borsato heten, wiens cd’s altijd minstens dubbel platina worden uitgeleverd.
De verkoop werd gestuwd door de verschillende versies die van het album zijn uitgebracht. Vooral de luxe digipack (Nederlandse cd, Duitse cd + dvd) was in trek. Volgens het management kochten fans deze luxe versie en de gewone uitvoering.

Hoeveel weken gaan er over heen voordat de grens van 210.000 verkochte exemplaren wordt doorbroken? Ik gok nog voor sinterklaas. Op weg naar Geluk is hard op weg om de best-verkochte cd van 2006 te worden. En dat had niemand negen jaar geleden kunnen voorspellen, toen hij als Jantje Smit zijn eerste single uitbracht.

Zie ook:
- Nieuwe Jan Smit op weg naar dubbel platina
- Het wordt de herfst van Jan Smit
- Jan Smit ook Engelstalig op nieuwe cd

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jan Smit op weg naar triple platina

  1. stefan

    jantje zingt zo beroerd dat het enige waar ik aan kan denken als ik hem hoor is mn lul in zn bek rammen zodat ie geen geluid meer kan produceren. ow ja en als ie na een paar uur uitgeteld op zn rug ligt naai ik hem nog wel ff flink door. kan ie de volgende dag niet op zn benen staan en dus niet optreden.

      /   Reply  / 
  2. _KiM_mEtJe_

    whahaha dan gaat hij toch lekker liggen of zitten whahaha kneus…..

    je bent gewoon jaloers op hem of zo….

    want beroerd zingt hij niet,en is nog lekker ook!!!!

    en wat weet jij er nou van dat als je van achter gepakt word dat je dan niet op je benen kan staan??? whahaha dan weet je dat wel heeeeeeel slecht,had ik er ook last van moeten hebben…

    dus doe aub niet zo kinderachtig…

      /   Reply  / 
  3. tina

    Hey Stefan
    Ik wist niet dat homo’s ook jalours waren!!??
    Je hebt er zeker ervaring mee, om hem van achter te krijgen.deed het pijn?
    och…Zielig mannetje ben je toch.

      /   Reply  / 
  4. ik

    jemig wat zielig

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>