Nieuwe single Jan Smit ode aan Yolanthe?

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Jan Smit onthult vandaag eindelijk iets van zijn nieuwe single. Op 26 oktober ligt het plaatje in de winkels. Een titel is nog niet bekend, ook is er geen videoclipje. Maar er is wel een website voor de Sponsor Bingo Loterij waar een stukje te horen is. Daaruit valt op te maken dat Jan een ode brengt aan zijn vriendinnetje Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Het is een gezellig up-tempo nummer, waarin Jan iets zingt als: 'Ja dan, zie je haar benen / en kijkt zolang je kijken kan / en van, haar top tot aan haar benen / Is zij de droom van elke man.' En hij lispelt meer complimentjes in het refrein, dat op de website helaas wordt overstemd door een promopraatje voor de Loterij.

De Sponsor Loterij zoekt nieuwe leden om SOS Kinderdorpen te steunen. Door nieuwe leden een kalender van Jan Smit aan te bieden, hoopt het sterk te groeien. Om de actie extra onder de aandacht te brengen, is er een online rekwisietenkamer gemaakt waar je Jan Smit kunt aankleden zoals je wilt.

Bekijk de videoclip:

Zie ook:
- Jan Smit blijkt smeerpijp
- 10 kilo minder Jan Smit voor de fans

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe single Jan Smit ode aan Yolanthe?

  1. Jerney

    Sorrry Maar Dit Nummer Slaat Nergens Op ?

    Ik vind Sommige nummers van jan echt Goed.. Maar dit vind ik echt Veel minder

      /   Reply  / 
  2. ikkeh

    kei leuk liedje

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Jan Smit blijkt smeerpijp | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>