Hit of shit: The Sheer – Understand

The SheerThe Sheer klonk altijd al heel erg Brits, maar allemachtig wat zien ze er ook Brits uit in de video voor de nieuwe single Understand. Zanger Bart is nauwelijks te onderscheiden van Liam Gallagher van Oasis. Toeval? Dat lijkt me niet. Want als The Sheer gaat doorbreken, dan moet het nu gebeuren. Electronic Arts adopteerde Understand voor de Fifa ’07-game, waardoor het Haarlemse bandje opeens in miljoenen huiskamers wereldwijd te horen is. En wanneer gamers dat liedje tof vinden, gaan ze op zoek naar het clipje. In het beste geval zorgt de platenmaatschappij er overigens voor dat Understand op alle nationale clipkanalen wereldwijd te zien is.
De druk is dus hoog bij The Sheer. Radiozender 3fm loopt al jaren weg met de radiovriendelijke pop, wat resulteert in hoge noteringen in de Mega Top 50, waar airplay zwaar meeweegt. Maar in de Single Top 100, die voor een belangrijker deel op verkoop is gebaseerd, bleef die grote klapper nog uit. Om over het buitenland nog maar te zwijgen.

Understand ligt in het verlengde van wat The Sheer al deed. Erg radiovriendelijk, je neuriet het halverwege al mee en de volgende keer dat ‘ie ergens langskomt, ken je de tekst al. Het klinkt dus allemaal erg gelikt en de video is dito. Enorm hitgevoelig dus, maar dat vond ik ook al bij alle voorgaande singles. Fingers crossed voor The Sheer dus maar.

Bekijk de video van Understand:

Zie ook:
- Voetballen met The Sheer
- Daar zijn ze weer: The Sheer

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Hit of shit: The Sheer – Understand

  1. dave

    boelshit deze zooi

      /   Reply  / 
  2. leonie

    HIT !!!!!!!!
    the sheer roelzzz deze single is net zo leuk als the girl that lost her mind

      /   Reply  / 
  3. sgfan

    ik vond ook nog dit filpmje:
    http://www.youtube.com/watch?v=rbsOFGZ_Oz0

    ik vind het een mooie clip. leuk liedje ook. het is grappig dat de clip minder springerig en blij is dan het liedje. maar dat vind ik hier juist niet storend. de jongens zien er goed uit wel. ik hoop op een hitje :)

      /   Reply  / 
  4. Natas

    GEWELDIG! Echt een hit!
    Ik vind The Sheer echt super leuk! Ja, heel leuk. Ik word hier gewoon lekker blij van!
    Dit word zeker een hit!

      /   Reply  / 
  5. dlm

    gister naar concert van the sheer geweest in simplon was te vet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>