Hit of shit: Partysquad – Stuk

Wat heb ik mij zojuist kostelijk vermaakt met de nieuwe videoclip van de Partysquad. De hiphoppers hebben de titeltrack verzorgt van de nieuwe Johan Nijenhuis-film Alibi en de acteurs waren zo lief om er een leuke videoclip van te maken. Hoofdrolspeler Egbert Jan Weeber begint spontaan The Opposites te zingen als hij refereert aan de Partysquad en het telefoongesprek dat volgt is eveneens geestig.

De extra moeite voor de videoclip wordt hier in elk geval gewaardeerd. Want meestal wordt zo'n titeltrack alleen voorzien van beelden uit de film en dat is het dan. Altijd een gemiste kans.

Genoeg geluld over de videoclip, het gaat natuurlijk om het nummer. Stuk is een track geworden met een beat die we de laatste tijd veelvuldig horen in de hiphopscene, zo'n electro-beat. Best lekker, maar door het veelvuldige gebruik ervan door allerlei artiesten begin ik me af te vragen of de houdbaarheidsdatum niet is verstreken?

Los van die beat is het wel een erg dope track geworden. Het lijkt me dat de Partysquad weer een dikke hit in handen heeft met Stuk. Slimme zet dus van Nijenhuis om de jongens te vragen voor zijn film.

Create polls and vote for free. dPolls.com

Bekijk de video:

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Hit of shit: Partysquad – Stuk

  1. Kevin-K

    Ik heb er sowieso niks mee, maar van die elektro-beat word k idd ziek xD

      /   Reply  / 
  2. B

    Kunnen ze niet eens een keer een andere teskst verzinnen die niet gaat over dat ze in de club zijn, met “chickies rechts en chickies links” en overal drank en weet ik veel wat allemaal.

    Die beat heeft zijn houdbaarheidsdatum nog niet overschreden, maar van dit soort teksten krijg ik een spontane zenuwtrek. Echt inspiratieloos.

      /   Reply  / 
  3. Tyler Durden

    Zo he, ik voel die tekst, hij raakt me echt!
    Diepe shit,hihi
    neppe rappers

      /   Reply  / 
  4. luuk

    Weinig inspiratie te ontdekken zowel muzikaal als tekstueel. Het zou pas echt knap zijn als de rappers ook eens gingen rappen over iets wat ergens over ging dus inderdaad niet over babes, booze & dope.

      /   Reply  / 
  5. Nickoman

    ey jonge kunnen jullie rappe??? nee dacht het niet ze zijn geen opposites maar ze kunnen tenminste iets ik zie jullie niet met een nummer :S

      /   Reply  / 
  6. urbanus

    vette nummer! checken jullie eens gio ik denk aan jou video..die is ook vet en vet geacteerd!!

      /   Reply  / 
  7. janus

    wtf… nekschot a.u.b.

      /   Reply  / 
  8. dagmar

    op het nummer heb ik “even geen commentaar”, maar wat op zich ook best grappig is aan de clip is die conversatie over waar ze die ene jongen van denken te kennen (uiteindelijk de AH). deze acteur is nl. de vakkenvuller in de AH-reclame.

      /   Reply  / 
  9. richard

    vette dope plaat partysquad rocks

      /   Reply  / 
  10. G. Reaper

    Wie zijn deze lutsers?

      /   Reply  / 
  11. Donz

    wel vette dance invloeden maar waarom gaat het altijd over chickies? drank? etc. ???

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>