Hit of shit: King Jaap – Focking Niet Normaal

Na Huub en Brian brengt ook Jaap uit de Gouden Kooi een plaatje op. Jaap, die voluit Jaap Amesz heet maar ook luistert naar de namen King Jaap en Terror Jaap, speelt in op de carnavalsgekte. Hij smijt een paar krachttermen in zijn tekst, speelt leentjebuur bij bekende hoempapa-deuntjes en trekt voor de gelegenheid alvast een carnavalsgewaad aan.

Nu moet je geloof ik van beneden de rivieren komen om carnavalsliedjes te kunnen waarderen. Mijn geboorteplaats ligt daar niet, dus ik zal me maar niet te inhoudelijk wagen aan een oordeel over Focking Niet Normaal. Hoogstens kan ik zeggen dat er aan Jaap geen zanger verloren gaat bij een eventuele flop van dit nummer.

Hoe kansrijk is die flop? Behoorlijk hoog, als je het mij vraagt. Op zich zou Focking Niet Normaal het best leuk kunnen doen, maar hij is net iets te laat. Voordat het hele singlesucces gaat leven, is carnaval alweer voorbij. Jammer Jaap, volgend jaar beter. Als je dan tenminste nog een podium hebt zoals de Gouden Kooi.

Create polls and vote for free. dPolls.com

Bekijk de video:

Berichten over de Gouden Kooi:
- Huub en Jaap voelen zich gevangen in Gouden Kooi
- Gouden Kooi: En toen waren er nog maar 5

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of shit: King Jaap – Focking Niet Normaal

  1. Brian

    Eh… Nee! Ik vind deze variant van fucking, fuckin’ of van van mijn part fokking t absoluut niet waard om aan de in linguïstisch-technische kringen eindelijk breed gewaardeerde vorm van psychische ontluchting te mogen bijdragen.

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Ach ja, goedkoop scoren he.
    Altijd wel n paar die er weer geld aan uitgeven…

      /   Reply  / 
  3. Myrna

    @ Brian,
    Eh… Nee! Hier hoor jij niet, citato.

      /   Reply  / 
  4. Brian

    Nee, hier hoor ik niet, brrrr… Maar ik wilde t bovenstaande tóch ff gezegd hebben. Werkwoordtoepassingen van t lekker bekkende vierletterwoord kennen onderling héél sterk verschillende gradaties! Ben daarom ook bang dat onze door sommige sensatiebloggers tot “volksschrijver” uitgeroepen Wladimir Arn door t verkeerde volk gelezen en geciteerd gaat worden… Wat dat betreft zeg ik: was t boek nou maar lekker underground gebleven, dan waren wij, degenen die weten waarom we t neonederlands waarderen, er zó verdomde rijk mee geweest…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>