Hit of shit: Viva City vs Don Diablo – Audio Endlessly

don diabloWat is Don Diablo toch goed bezig. Qua single-productiviteit zet hij hoog in en veel van die singles zijn ook nog eens heel goed te pruimen. This Way, de vorige single, was één van mijn favorieten terwijl Pain is Temporarily, Pride is Forever weer veel aandacht kreeg van TMF. Het nieuwe jaar is nog geen maand oud of Don heeft zijn nieuwe clipje al weer klaar: Audio Endlessly, een samenwerking met het Britse Viva City.

Viva City nam het nummer Audio Endlessly eigenlijk op, Don Diablo maakte er wat remixen van en nam ook deze single-versie onder handen. In zijn bewerking is Audio Endlessly wat minder rock en wat meer electro. Het nummer zelf is vrij monotoon en dat leent zich weer uitstekend voor een vette dance-track.

Ik vind Audio Endlessly niet Don Diablo's beste nummer, maar het is wel een geslaagde samenwerking. En een samenwerking die Don wellicht beter op de kaart zet in Engeland, al heb ik geen idee hoe (on)bekend Viva City daar is. We wachten het af.

Create polls and vote for free. dPolls.com

Bekijk de video:

Zie ook:
- Don Diablo en Tiësto diep in de kleding
- Hit of shit: Don Diablo feat. Bizzy – This Way (Too Many Times)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of shit: Viva City vs Don Diablo – Audio Endlessly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>