Hit of Shit: Nick & Simon – Rosanne

De lente mag dit jaar dan weer vroeg zijn begonnen, Nick en Simon leveren in maart alvast de eerste zomerhit af. Het nummer heet Rosanne en klinkt erg zonnig. Een hit is al gegarandeerd, want net als bij voorganger Pak maar m'n Hand is er een beetje gesjoemeld. Dat wil zeggen: fans kunnen al wekenlang voorintekenen, al die verkopen worden in de eerste week van release meegeteld. Gevolg: hoge entree in de chart om in week 2 flink weg te zakken.

Ach, het is een manier van hits scoren anno 2008. Het gaat Nick & Simon in elk geval goed af, want in anderhalf jaar tijd hebben ze zich opgewerkt tot de absolute A-status.

Qua hits betreft lijkt het tweede album Vandaag intussen wel leeggevist. Want na Kijk Omhoog, Pak Maar M'n Hand en Rosanne zijn de emotionele ballads en vrolijke popliedjes wel op. De rest van Vandaag is een heel stuk volkser dan deze drie (en Rosanne is al tamelijk volks) en daar lijkt het grote publiek nog niet helemaal aan toe. Nouja, gaan ze toch gewoon aan plaat 3 werken?

Nick & Simon - Rosanne

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: Nick & Simon – Rosanne

  1. Dennis

    Gaaf nummer!!!

      /   Reply  / 
  2. FAN=D

    Leuk nummer;) !!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  3. rosanne

    leuk nummer vooral als je rosanne heet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>