Hit of shit: Johan Gielen vs Time Bandits – Live It Up

Opnieuw een klassieker in een nieuw jasje gestoken. Dit keer gaat het om Live It Up van de Time Bandits, onder handen genomen door Johan Gielen. Die kreeg daarvoor de toestemming en volledige medewerking van de Time Bandits zelf. Het resultaat is een smeltkroes aan muziekstijlen.

Want wie naar Live It Up 2008 luistert, hoort disco, opzwepende beats die naar electro neigen, een vleugje trance, pop en in de verte ook iets van blues. Het gaat eigenlijk alle kanten op.

Dat levert wel een verrassende plaat op, maar ook eentje die zich niet makkelijk laat duiden. Ik heb het nummer nu zo'n 10 keer gehoord en kan het nog steeds niet helemaal plaatsen. Het blijft ook niet heel erg hangen. Maar toch is het wel spannend om naar te luisteren. Waarschijnlijk te moeilijk voor de massa (zelfs te moeilijk voor mij), maar ben wel benieuwd wat er nog meer op dit ingeslagen pad van Johan komt.

Bekijk de video:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of shit: Johan Gielen vs Time Bandits – Live It Up

  1. Ron

    Leuk, maar het origineel blijft beter…

      /   Reply  / 
  2. Ricardo

    Goeie clubhit!!

      /   Reply  / 
  3. Ted

    Eindelijk weer een vette dans plaat! Top gedaan.

      /   Reply  / 
  4. suus

    Laat die mensen maar lullen over johan gielen, hij draait beter dan welke dj in ND ook.Deze plaat staat in de 2e week al op 17 wie lukt dat?Het is een vette plaat!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>