Hit of shit: Danny de Munk & Dave – Laat ons niet alleen (video)

Als je het mij vraagt, gaat Danny de Munk voor de tweede keer in zijn loopbaan een nummer 1-hit scoren. En die heet Laat Ons Niet Alleen, een duet met Dave Dekker, het jongetje dat nu Ciske de Rat in de musical speelt. Met een plat Amsterdamse tongval en een hedendaags Jordaanse sound hebben de twee een heuse tranentrekker opgenomen die toch ontzettend plezierig klinkt. Het moet raar lopen, wil dit geen grote hit worden.

En om eerlijk te zijn: ik had niet gedacht dit ooit nog te zullen zeggen. Eigenlijk heb ik altijd snel weggezapt als Danny de Munk ergens op tv was, ik vond het maar een vervelend mannetje. Onlangs kreeg ik zijn nieuwe cd opgestuurd en die heb ik deze week eens beluisterd. Sindsdien ben ik 180 graden bijgedraaid. Op de cd Hart en Ziel staan echt zeven heel sterke nummers, waaronder Laat Ons Niet Alleen.

Dus gaan we op NLpop even Danny de Munk pluggen. Bekijk deze videoclip, koop het nummer of de cd en vergeet vooral niet mee te doen aan de prijsvraag, die later vanochtend online komt. En wie weet staat Danny dan rond de jaarwisseling of vroeg in 2009 wel op 1 in Nederland.

Bekijk de video:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of shit: Danny de Munk & Dave – Laat ons niet alleen (video)

  1. franks

    wat een heerlijk nummer.. danny is back en hoe!!!

    groetjes franka

      /   Reply  / 
  2. Kees Tel

    Laat ons niet alleen van Danny & Dave vind ik een adembenemend mooi lied. Heel modern gearrangeerd en toch heel authentiek Hollandsch. Ook een leuke combinatie: 2 generatie’s Ciske de Rat. Ik hoop dat deze Dave als hij volwassen wordt wel gewoon Amsterdams blijft zingen.

      /   Reply  / 
  3. Mirelle

    Dit is een van de mooiste nummers die Danny ooit gemaakt heeft, en de samenwerking met deze kleine Rat, Dave, is fenomenaal. Sluit me helemaal bij de recensie aan, Danny is terug, en deze plaat is een absolute nummer 1 waard !!!

      /   Reply  / 
  4. Bas Nelen

    Kippenvel!

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Succes voor Joling en Froger in Single Top 100 | Nlpop

  6. Pingback: Danny de Munk komt ook met live-dvd | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>