Hit of shit: Sabrina Starke – Foolish (video)

Met Do For Love wist Sabrina Starke zich behoorlijk in de schijnwerpers te spelen. Het album Yellow Brick Road is één van de beter verkochte platen van dit moment en de ster van Sabrina is snel rijzende. Maar wat extra promotie kan geen kwaad, dus is er een nieuwe single uitgebracht: Foolish. Het tempo is ietsje opgevoerd en dat misstaat Sabrina niet.

Want jongens, jongens, wat een stem heeft die vrouw! Heerlijk soulvol en een enorm bereik. En wat een muzikaliteit! Sabrina hangt echt zo relaxed in dit nummer terwijl het zo verschrikkelijk moeilijk is om te zingen. Petje af, big respect.

Met zo’n zangeres kun je bijna geen slechte liedjes maken. Maar Foolish is ook echt een goed nummer. Oftewel: dit zou wel eens de single kunnen zijn die de echt grote doorbraak van Sabrina Starke gaat bewerkstelligen.

Foolish

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: Sabrina Starke – Foolish (video)

  1. edo8

    Ik ben 1 van de producers/componisten van deze track en het album en ik wil jullie heel erg bedanken voor de mooie recensie.. Dank je wel!

      /   Reply  / 
  2. Geesje

    Heerlijk nummer!

    Ze doet me aan India Arie denken die heeft ook van die heerlijke albums.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>