Hit of shit: Frans Duijts – Lieveling (video)

Het gaat de laatste tijd als een speer met Frans Duijts. Sinds hij op sleeptouw is genomen door Jan Smit en zijn muzikale vrienden, gaat het hard met de zanger. Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij groeide al uit tot een kroeghit en nu is er een nieuwe single: Lieveling. Hierin laat hij zich gelden als liefhebber (en look-a-like) van André Hazes.

De ongekroonde koning onder de volkszangers is nu bijna vijf jaar overleden en langzaam maar zeker komen er artiesten die de leegte vullen. Jeff van Vliet bijvoorbeeld, die vorige maand al een hit scoorde. En nu dus Frans Duijts met Lieveling, waarin vooral het timbre van zijn stem sterk doet denken aan Hazes.

Iets zegt me, dat dit een kneiter van een hit gaat worden. Alles lijkt gewoon te kloppen en Frans zit al in een sterke flow. Wordt 2009 het jaar van Frans Duijts?

Lieveling

Loading ... Loading ...

Bekijk de video bij Lieveling:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of shit: Frans Duijts – Lieveling (video)

  1. Marcel

    Mooi liedje, de eerste keer dat ik het hoorde nog een hele discussie gehad met moeders de vrouw, ik was er vast van overtuigd dat het Hazes was die dit zong, en zij niet. Dus dat wordt weer een week afwassen voor mij ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>