Hit of shit: Jim – Door Jou (video)

Jaaaa, daar is eindelijk de nieuwe video van Jim Bakkum. Door zijn vele musical-uitstapjes duurt het altijd even voor Jim met nieuwe muziek komt, maar dit voorjaar is het zo ver. De eerste single heet Door Jou en zoals we in alle showbiz-rubrieken hebben kunnen zien, reisde Jim naar Los Angeles om de videoclip op te nemen. Terwijl het hier 20 graden vroor, zat Jim in een bijna tropische temperatuur lekker bruin te worden. Verschil moet er zijn…

De videoclip heeft in elk geval een zomerse schwung gekregen, al had hij daarvoor ook naar Zuid-Europa kunnen afreizen denk ik. Het geijkte beeld in de snelle wagen is een beetje jammer, het vele poseren voor die boom weer wat kunstzinnig – het slaat als een tang op een varken in deze video.

Afijn, de doelgroep zal het weinig uithalen, die zien vooral hun idool Jim in beeld. De opening van de video is zelfs iets ophitsend, als Jim zijn broek dichtknoopt. Oeh la la!

En de muziek? Ik vind het weer een verdraaid goed liedje geworden, dat Door Jou. Van zijn vorige album vond ik Doe Dit Doe Dat ook al zo sterk. De toon is vanaf de eerste noten gezet, Jim kan zijn vocale kwaliteiten prima kwijt in het nummer en de melodie is pakkend. En ja, wie kiest voor een liedje met rijmschema ‘ou’, kan eindeloos doorrijmen. Wat ook is gebeurd in Door Jou.

Ik voorzie weer een dikke hit voor Jim. Gelukkig maar, hopelijk pakt hij dan nu eens door als zanger. Het is ongetwijfeld erg leuk die musicals, met collega’s en zeker van een inkomen gedurende een paar maanden, maar als zanger vind ik hem veel leuker.

Door Jou

Loading ... Loading ...

Bekijk de video van Door Jou:

facebook share facebook share

256 Reacties // Reageer

256 thoughts on “Hit of shit: Jim – Door Jou (video)

  1. Suzan

    Geweldig lekker nummer, en wat is hij lekker opgedroogd zeg, de hotste hunk van Nederland.

      /   Reply  / 
  2. Geesje

    Heerlijk nummer!
    Lekker gezongen ook.
    Van mij mag het een hit worden.
    Het zou eens tijd worden dat hij de kredit krijgt die hij verdiend.

      /   Reply  / 
  3. Helen

    Ik word er helemaal vrolijk van en het zingt lekker mee. Ik kende de melodie al uit 2001 toen ik in Spanje verbleef, dus was blij verrast toen ik hoorde dat Jim het had opgenomen met een nieuwe tekst. Het blijft heerlijk in je hoofd zitten haha.

      /   Reply  / 
  4. Robin

    Geweldig nummer, het schijnt inderdaad een nederlandse vertaling van een spaans liedje te zijn (zoiets deed Jeroen vd Boom ookal eens)

      /   Reply  / 
  5. Helen

    Robin, geen vertaling maar een nieuwe tekst op een bestaande melodie. Net als dat Jeroen van de Boom ook een nieuwe tekst liet maken op een bestaande melodie.

      /   Reply  / 
    1. Robin

      Oh ok..

        /   Reply  / 
  6. merel

    Ophitsnd als iemand zijn broek dicht knoopt ?? Als hij hem nou open zou knopen !

      /   Reply  / 
  7. Remko

    Als de Radio stations willen meewerken. Als de media is niet standaard negatief is. Dan kan het voor Jim een leuk jaar worden.

      /   Reply  / 
  8. PauL

    Klinkt goed… maar waarom maken ze nu nooit eens een echt einde aan een nummer.

      /   Reply  / 
    1. Barco Morsato

      idd Paul, fade-outs zijn compleet kansloos tenzij ze op enige manier bij de tekst aansluiten bv Brooks & Dunn “The Long Goodbye”. Te makkelijk gedacht van Jim & zn producer…

        /   Reply  / 
      1. Suzan

        Gelukkig doet marco borsato dat nooit??
        AHUMMMMMM!!!!!!!

          /   Reply  / 
  9. Anne

    EEH ontzettend gaaf nummer van JIM!
    Zo vrolijk,geeft echt zomers gevoel..
    alleen jammer dat die clip zo op en neer flitst
    terwijl het daar zo mooi is.Jim ziet er wel sexie uit ja,sexie jeans dichtdoen hmmm

      /   Reply  / 
  10. BoycotIdols

    Matig. Wederom. Het zal nooit een topzanger worden. Als dit geen succes is, gaat Jim dan eindelijk eens doorhebben dat ie beter geen popzanger kan zijn?

      /   Reply  / 
  11. Remko

    Wederom een zeer verassende reaktie van boycot idols.

    Ik vraag me af waarom iemand een topzager moet zijn om een popplaat te maken. Buiten dat Jim echt geen slechte zanger is. In vergelijk met de gemiddelde nederlandse popzanger behoort Jim eerder tot de top van dat segment.

      /   Reply  / 
  12. BoycotIdols

    Haha, jij bent echt niet goed wijs he Remko. Tot de top van dat segment. Tuurlijk joh, en de paus heeft veertig kinderen. Wat maakt hem zo top dan, er zijn zat zangers die hem zo van het podium zingen, met het grootste gemak. Als ie zo top is, waarom dan nog niet doorgebroken buiten de landsgrenzen en buiten de bakvis-doelgroep? Nederland heeft het zeker helemaal mis dat andere zangers de voorkeur krijgen?

      /   Reply  / 
  13. Remko

    Welke grote nl popzanger die binnen onze landsgrenzen tot de top behoort, dus ook bij het grote publiek bekent is, is dan wel doorgebroken in het buitenland? Let wel we hebben het over popmuziek. En hoeveel liveoptredens heb jij van Jim bezocht? Jammere is dat je totaal geen idee hebt waar je over lult en alleen maar uitgaat van aannames. Jim is een techtnisch goede zanger met een specifiek stemgeluid waar jij blijkbaar niet van houd. Stop nu eens met je smaak als standaard te maken en gun een ander nu eens zijn ding en vermoei andere niet met je kortzichtige domme opmerkingen hier.

      /   Reply  / 
  14. BoycotIdols

    Jij weet dus wel waar je over lult. Betweter. Grappig dan toch dat ik voor studie zoveel muzikale analyses heb moeten maken. Ik weet heus waar ik het over heb, alleen jij wilt het gewoon niet aannemen dat het een matige zanger is. Wat heb jij gedaan aan studie dat je beweert dat het een goeie zanger is?

    Wie doorgebroken zijn als popzanger in het buitenland?

    o.a. Joling, Borsato scoren elders op de wereld hits en hebben naamsbekendheid. Jan Smit ook buiten Nederland, Boris zelfs. Maar ja als je zo kortzichtig blijft vasthouden aan één matige Idoltje dan krijg je verder geen muzikale kennis he.

    Hoe ken ik mijn smaak als standaard maken terwijl die niet eens bekend is? En trouwens die dring ik niemand op, itt wat hier gebeurd. Een negatieve dingetje over een Idol of wat dan ook uit een programma en de drogredenen, valse beschuldigingen en belachelijke scheldpartijen vliegen van je beeldscherm af. En dan ben ik kortzichtig? Grapjas? Duidelijk een gevalletje van ‘de pot verwijt de ketel’ ben jij.
    Ik blijf hier posten zolang ik daar zin in heb, jammer Remko.
    Dus hou eerst zelf maar op met nog dommere reacties te plaatsen, want je moet toch toegeven dat ik het wel eens juist heb gehad. Alle scheldkannonades ten spijt.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      En laat de eerste 2 genoemde nu uit een zelfde soort programma komen, waar jij zo op spuwd.

        /   Reply  / 
  15. BoycotIdols

    O ja. Jim’s bereik is 1,5 octaaf. Verder komt ie niet. (Ter vergelijk die zanger van Blof haalt de drie octaven al). Blof, hoe je het wendt of keert ook een popband, heeft zelfs een nr 1 hit gescoord met een Amerikaanse band. (Counting Crows). Dus ook aardig doorgebroken in het buitenland dacht ik zo…

    Maar ach jij als oppermuziek kenner zal het natuurlijk allemaal weten…

      /   Reply  / 
  16. Remko

    Boris is ook van idols (wat jij dus boycot) en geen popmuziek zanger. Ik zou dat ook maar niet aan Boris vertellen want daar zou jij hem een hoop verdriet mee doen. En noem is een hit van hem in het buitenland en welk buitenland dan wel?

    Joling heeft in de grijze oudheid ooit een hit gehad in Azïe maar de laatste 10 jaar doet Gerard helemaal niets meer over de grens. Een beetje België (maar ik vind dat amper buitenland maar strikt gezien heb je gelijk)

    Borsato heeft ook een groot publiek in België
    (Borsato is zeker niet de beste zanger van NL en zeker niet beter of slechter dan Jim. Zet Jim en Borsato samen op het podium en ik denk dat Jim je nog verbaasd hoe hij Borsato van het podium zal blazen. Als Jim zo veel zou playbacken als Borsato dan zou het voor Jim nog een stuk makkelijker zijn)

    Jan Smit is maar net aan popmuziek en is zijn activiteiten aan het inperken in Duitsland. België doet hij nog wel(buiten dat als jij Jan een betere zanger vind dan Jim dan moet ik toch echt ernstig gaan twijfelen aan je kennis en kunde van muziek)

    Jim is pas 5 jaar bezig en heeft zich nog niet echt geconcentreerd op het buitenland. Als we België als buitenland mogen rekenen. Jim heeft vorig jaar een kleine maar niet intensieve poging gedaan om ook in België door te breken maar had daar op dat moment te veel concurrentie van Jeroen van de Boom (die was je nog vergeten) die toen de markt daar aan het bestormen was met Jij bent zo. Dat was te veel NL voor het Belgische publiek in een keer.

    Ik geloof niet dat ik mij tot schelden verlaag. Ik bestrijd jou liever met argumenten dat is namelijk niet zo moeilijk.

    En waarin heb jij gelijk gehad? Jim is al 5 jaar bezig. Verdient een dik belegde boterham met wat hij leuk vind om te doen dus je hebt nog steeds geen gelijk gehad.

    En kom is op de proppen met wat je smaak is want je leverd wel kritiek op die van ons maar zelf laat jij het achterste van je tong niet zien.

      /   Reply  / 
    1. Suzan

      Heideroosjes, dat weet je toch wel Remko.
      Ronald heeft al zo vaak gezegd wat hij leuk vind!
      Maar niemand wil naar hem luisteren.
      Je moet maar eens op zijn hyves kijken dan begrijp je alles.
      Daar sta je dan met je iron maiden T-shirt.
      Of is het je broer.

        /   Reply  / 
    2. sanne

      Leuk om alles te lezen hier, heel vermakelijk. Maar hier heb ik toch iets waar ik op wil reageren. Wat dacht je van Suriname, Remko? Daar heeft Boris een hit gescoord. Volgens mij meer dan een. En ik tel Belgie niet eens mee. Jij denkt dat je Boris verdriet zou doen als iemand hem zou vertellen dat hij een popzanger zou zijn? Nou, als hij zich daar al druk om zou maken. Ik denk dat dat hem totaal niet boeit hoor.
      Jij zegt dat Jim al 5 jaar bezig is, nou volgens mij niet als popzanger. Maar daar hebben we het volgens mij al vaker over gehad.

        /   Reply  / 
  17. Remko

    Volgens mij heeft Blof niet in amerika daar een nummer 1 hit mee gehad. Alleen in NL. en dat 1.5 octaaf bereik verhaal stamt uit de idols tijd van Jim. Weinig jongens van 15 met de baard in de keel met een groter bereik.

      /   Reply  / 
  18. BoycotIdols

    Ja dus wat wil je hiermee duidelijk maken, Suzan. Blijft t toch zo dat ik NIEMAND zeg dat ze naar bijv. Heideroosjes moeten luisteren. Daarbij, dat is een van de velen bands die ik luister (heb ruime CDcollectie varierend van Heideroosjes tot Machinehead tot Blof en Rammstein).

    Hoef je totaal niet van te houden, maar ga ik daar voor janken en mensen overhoop schelden als ze daar iets negatiefs over zeggen? Nee.
    Dat gebeurd hier regelmatig. Trouwens, Iron Maiden is wel een band die het al sinds 1976 volhoudt, dus als je daarover commentaar levert…

      /   Reply  / 
  19. BoycotIdols

    Remko. Verdomde eigenwijs! Jim HEEFT een bereik van 1,5 octaaf. Nog steeds. Kan je wel hoog en laag anders beweren maar dat zullen de meeste muziekdocenten bijv. ook zeggen. Een jongen als Thomas Berge schijnt al een groter bereik te hebben…

      /   Reply  / 
    1. Ria

      Wat een onzin!

      Ieder mens heeft van zichzelf mininmaal een stembereik van 1,5 en de meeste zelfs 2. Jim heeft een goed ontwikkelde kopstem en kan eenvoudig overschakelen van borststem naar kopstem. Ik schat zijn bereik op minimaal 3 octaven, wat redelijk normaal is voor een ontwikkelde zangstem. 4 tot 5 octaven is best uniek en komt betrekkelijk weinig voor en dan vooral bij vrouwen omdat mannen nu eenmaal een minder dynamisch stemgeluid hebben.

      Ga dat maar eens navragen aan de zangdocenten die je allemaal kent.

        /   Reply  / 
      1. Geesje

        Het probleem is die kent hij niet of ze zijn net zo kortzichtig. (Of hij wil het niet horen)
        Hoe gemakkelijk Jim ook switch tussen eerste en tweede stem kun je ook horen bij een opname van de Amerikaans groep Venice. Die erg te spreken zijn over de ontwikkeling van Jim zijn stem in de afgelopen jaren

          /   Reply  / 
  20. BoycotIdols

    Sorry, nog even verder op je verhaal. Ik hou totaal niet van Jan Smit.

    Boris heb ik al eens gesignaleerd op een Belgisch festival. Klopt, hij komt ook uit Idols, maar hij is verstandig te werk gegaan, heeft zich volledig uit de picture geplaatst, rustig gaan werken aan materiaal en proberen los te komen van het benauwde Idols stempel. Iets doen wat écht zijn ding is dus. Heeft goed uitgepakt zo te zien.

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Mense zoals jij gunnen maar weinig artiesten om los te komen van die benauwde idols stempel. Je doet niet anders dan het stempel plaatsen op Jim. Ik zou zeggen doe er zelf eens wat aan.

        /   Reply  / 
  21. BoycotIdols

    Wat een slap gelul over dat verhaal met Jeroen vd Boom. Teveel concurrentie? Wtf. Dus dan vind ie zich minder dan die vd Boom? Ik bedoel als je goed bent ga je die concurrentie met slag en stoot aan. Jim vind vd Boom dus beter? Ook dat het teveel aan NL talig zou zijn is dom gelul, Remko. Want hoe vaak worden wij bijv bestookt met nieuwe bandjes uit bijv Engeland? Daar van scoren er dan toch meerdere in een jaar.
    Als dit een poging was om Jim te promoten is ie jammerlijk mislukt. Met dank aan Jeroen vd Boom

      /   Reply  / 
    1. Ria

      Dat zijn zaken die distributeurs en platenmaatschappijen bepalen en niet de artiest zelf. De belgische markt is redelijk gesloten en die willen nu eenmaal het belgische product liever dan het nederlandse product.

      Het is voor Jan Smit niet voor niets moeilijk om in België echt door te breken en heeft Marco Borsato er zo’n 10 jaar over gedaan om daar echt voet aan de grond te krijgen.

      De manager van Jim werd de manager van Jeroen van de Boom en zo kwam het dat het hele circus niet doorging.

      Al wil ik daarmee helemaal niet zeggen dat het gelukt zou zijn, want de belgen zijn veel stugger dan Nederlanders. Nederlanders hebben de neiging eerder te houden van wat uit het buitenland komt dan van wat uit het eigen land komt. Daar geeft men liever op af.

        /   Reply  / 
  22. Jann

    Goed gedaan, Remko! Zo’n opmerking… -zucht-. Dat is natuurlijk koren op de molen van Ronald…

      /   Reply  / 
  23. BoycotIdols

    Ria. Jij bent zangdocente? Je schijnt het te weten…

      /   Reply  / 
  24. BoycotIdols

    Ria. Wist je vast niet he. Als een man op zijn kopstem zingt zit ie hoger dan een gemiddelde sopraan… en sorry hoor, maar ik zie Jim geen duet doen, met ik noem een zijstraat, Sharon den Adel. Kopstem of niet. Die kan zich de moeite besparen dan überhaupt op het podium te stappen.

      /   Reply  / 
    1. Ria

      Daar ligt Jim’s ambitie volgens mij ook helemaal niet. Niet zijn muzieksmaak al is het doordat ze hetzelfde management hebben niet geheel ondenkbaar haha.

      Ik wil alleen duidelijk maken dat er vaak maar wat geroepen wordt zonder echte kennis van zaken. Of de klok horen luiden en niet weten waar de klepel hangt. Jim heeft zijn stem door de jarenlange zanglessen aanzienlijk ontwikkeld en dat is duidelijk te horen in de nummers die hij (veelal live) zingt.

        /   Reply  / 
    2. Remko

      Kijk aan Boycot je geeft dus nu toe dat Jim hoger kan dan de gemiddelde sopraan want tja hij heeft echt een loepzuivere kopstem in huis. Kijk nog een keer naar zoiets simpels als de Lama’s waar Jim te gast was en zijn kopstem liet horen.

      Je weet echt weer niet waar je het over hebt boycot. Je bent nog steeds met aannames bezig. Je schermt maar met zangdocenten etc.
      Jim zingt nog steeds al sinds zijn 15e intensief. Avond aan anvond zingen in musicals, rokerige disco’s en openluchtlocaties en weer naar tochtige sporthallen etc. Hoeveel NL popzangers hebben al niet door verkeerd gebruik een poliep moeten laten verwijderen daar waar Jim nog zonder poliep door kan zingen. Dat toont aan dat hij veel techniek in huis heeft en een technisch goede zanger is die zijn eigen stijl heeft ontwikkeld en daarin weet te varieren. Ik zal niet zeggen dat hij er nooit een zal krijgen maar dat Jim een technisch een goede zanger is die vrijwel altijd live zingt dat mag duidelijk zijn en dat mogen je zangdocenten dan ook maar eens aan je gaan uitleggen.

      En laat me niet laggen Thomas Bergen die zingt nooit live en als hij live zingt dan is het meestal te zacht en niet zuiver. Hou toch op met domme opmerkingen plaatsen.

        /   Reply  / 
      1. Geesje

        En wat hou ik toch van zijn stijl van zingen, en zeker live.

          /   Reply  / 
  25. BoycotIdols

    Inderdaad Ria. Nou heb je inderdaad gelijk, Nederlanders geven af op hun muziek. En terecht.
    Ik kan je vertellen dat Nederland het lachertje is qua muziekland. In België heb je een trits aan goeie bands met kwaliteits muziek. Ik noem een Soulwax, dEUS, Novastar. Dus slechte muziek wordt buiten gesloten. Dat was ook al eens te merken op Rock Werchter. Daar werd Kane letterlijk de rug toegekeerd. Een band waar Nederland trots op is. Tja, die actie was veelzeggend. Daarom zal een matig zangertje als ene Jim Bakkum daar dus nooit doorbreken.
    Ze hebben liever het Belgische produkt?
    Lieve schat, volgens mij is Jeroen vd Boom toch ook echt Nederlands hoor, waarom scoort ie dan wel?

    Wring jullie toch niet in allerlei bochten om Jim te promoten als je je toch alleen maar tegenspreekt. Zeg gewoon, ‘ja het is niet een van de beste zangers, maar vind het gewoon leuk’. Is niet erg om te zeggen hoor.

      /   Reply  / 
    1. Ria

      Nou beste vriend. Zo’n succes is Jeroen vd boom niet in Belgie. Ja alleen Jij bent zo (dat gelijk kwam met Doe dit doe dat) en de singles daarna kwamen niet verder dan de top20 en na een paar weken weer de Ultra top50 uit. Niets tegenspreken, Belgen zijn stug.

      Het is mij niet om Jim te promoten, het is mij om duidelijk te maken dat je niet precies weet waar je over praat.

      En Nederland is ook niet trots op Kane, die worden ook aan alle kanten bekritiseerd en gekleineerd als ze hun kop boven het maaiveld uitsteken. Nederland is niet trots op Nederlanders. Niet in de muziek, niet in de sport, niet in het bedrijfsleven. Als je te veel succes hebt moet je kop er af.

        /   Reply  / 
      1. petra

        Dat is inderdaad vreemd,als je inderdaad je kop boven het maaiveld uitsteekt dat je dan bekritiseerd word,arrogant genoemd,omdat je meer wil als scoren in je eigen land.Ik heb kennis gemaakt met Kane live,en ik moet zeggen dat ze zich zeker niet tegoed voor nederland voelen,en ze goed tot hun recht komen in grote en kleine poppodia,en ze zijn goed hoor!!!Ook Jim,waar deze discussie over gaat,doet het goed.Ik raad sommige mensen eens aan een musical te bezoeken waar Jim in speelt,hij heeft mij enorm verrast.Hij heeft zijn stem zeker ontwikkelt,je kunt twisten over smaak,maar hij is zeker geen slechte zanger!Ik vond hem bij idols niet echt goed,maar hij is zeker in positieve zin gegroeit,en niet alleen bij bakvissen populair!

          /   Reply  / 
  26. kees

    Jongens jongens laat die Ronald? toch lekker zwammen. 5 jaar geleden riep hij al “over een jaar hoor je niets meer van Jim”. Daar hoor je Ronald alleen niet meer over. Jim is een blijvertje en jammer genoeg Ronald daarom ook, want waar Jim is is Ronald. Ach dat nemen we dan maar op de koop toe. Totaal onschadelijk moet je dan maar denken. Lekker nummer trouwens van Jim.

      /   Reply  / 
  27. BoycotIdols

    Dan had ik toch gelijk. Je hoorde toen niks meer van Jim toch? Die was ineens druk in musicals, en dat is maar n beperkte doelgroep. Dus de mensen die dat niet volgen hoorde niks meer van Jim. Zijn hele popcarrière duurde in totaal zo’n 1,5 jaar, met deze komende single misschien 2. Dan heb je echt gehad met zijn carriere als zanger, wees eerlijk. Wat ie in musicals doet moet ie zelf weten, daar ga ik toch niet heen. Dat zal waarschijnlijk ook zijn core business blijven. Popzanger. Nee.

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Net la de heideroosjes dat is ook niet voor iedereen.

        /   Reply  / 
  28. Ronald

    Kees

    Misschien dat ik er dan wat naast zat wb Jim. Maar heb ook hetzelfde gezegd over bijv. Men2B en Sharon Kips enzo. Toch aardig gelijk gehad, niet dan?
    Hetzelfde zal ik ook over dat Popstar gedrocht zeggen, dat Red! Dat REDt de Kerst niet eens.
    t Is zo makkelijk te voorspellen als je het allemaal doorhebt zeg…

      /   Reply  / 
    1. Ria

      Tja en zo is er altijd wel iemand waarbij je gelijk hebt.

        /   Reply  / 
  29. Ronald

    Klopt Ria. Nederland is niet trots op zijn muziek.
    Waar moeten we, behalve dan Golden Earring ofzo, trots op zijn dan? Op die slappe meuk die programma’s als Idols en Popstar ons telkens voorschotelen en ga nou niet de onnozele miep uithangen om te zeggen dat daar niks mis mee is, want het is gewoon pulp.

    Vertel eens, waarom moeten we trots zijn op Jim bijvoorbeeld? En overtuigend. Misschein ga ik dan nog wel geloven ook.
    Nederlanders zijn wel trots op hun muziek, alleen moet je wat dieper graven. Zo kwam ik vorig op een festival in Budapest zowaar Pete Philly & Perquisite, Voicst en Moke tegen. En de tent was vol met Nederlanders hoor. Hebben die ooit trouwens echt grote hits gehad? Nee. En dan toch op zo’n festival ver weg staan.
    En er is een groot Nederlands project geweest, bedacht door één gitarist waar muzikanten van allerlei nationaliteiten hun medewerking aan verleende. En een top 10 notering qua albums behaalde. Het heet Ayreon, zoek maar eens op. De bedenker hier van is wereldwijd gewaardeerd door collega muzikanten.
    Heb ik veel meer waardering voor dan weer zo’n roemgeile tiener uit n programmaatje op TV.

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Uit Budapest komt alleen maar porno.

      We zitten nu weer op smaak en jongens daar kan je lan en kort over lullen… daar kom je niet uit want het is voor iedereen anders.

        /   Reply  / 
    2. Geesje

      Komt ie weer met bands waar een handjevol nederlanders naar luisteren, de meeste tijd zijn ze zo van de wereld dat ze ze nog niet eens gehoord hebben, als je nu eens je eigen daar mee bezig houdt dan iedereen hier te overtuigen van die “Goede muziek” De mensen weten echt wel waar ze van houden en wat ze goed vinden daar heeft niemand jou hulp bij nodig, je probeert dat nu al bijna 6 jaar om te buigen dus je bent net zo hardleers als de mensen die steeds opnieuw meedoen met deze programma’s
      Kijk en de name calling begint alweer, en wederom is Ronald (alias Boycotidols de eerste)

        /   Reply  / 
  30. Ronald

    En inderdaad Ria. Er is altijd wel iets waar je gelijk hebt. Maar jullie wel vaak ongelijk dan. Aangezien ik daar ook ongelijk kreeg en scheldpartijen niet van de lucht waren…

      /   Reply  / 
  31. Ronald

    Nee, Jim probeert hoge nootjes te halen (weleens opgelet hoe die aan het knijpen is?) Maar een zuivere kopstem heeft ie niet. Hij probeert het, da’s wat anders. Het gaat totaal niet vloeiend.
    Dus wie plaatst hier domme opmerkingen.

    Graag zou ik het willen omdraaien, als jij een zangdocent kent die beweert dat Jim een technisch goede zanger is, wil ik best die discussie aan.

    Vanuit welke kennis beredeneer jij trouwens, als we het toch over aannames hebben, Jij vind Jim een technisch goede zanger blijkbaar. Heb je muziek bestudeerd, een graad in gehaald? Of ben je alleen maar arrogant en wil je ongelijk gewoon niet toegeven. En ja, ik kan het staven. Ik geloof mensen die er voor geleerd hebben dan een onkundig mannetje op een blog die maar wat redeneert zonder enige kennis van zaken. Dus vertel jij weet het beter dan een HBO docente muziek ofzo? Ben reuze benieuwd.

    O wow! Jim is een keer naar een rokerige tienerdisco geweest. Ja, wow zeg! Je hebt gelijk, hij is er al helemaal. Heideroosjes waren 15 toen ze al op GROTE rockfestivals stonden en rond de 18 de al ELK poppodia van Nederland hadden gezien. Met de Belgische erbij. Dus?

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Jim knijpt niet. Knijpen doe je niet om een noot te halen een noot haal je of haal je niet. Knijpen doe je omdat je bang bent je zuiverheid te verliezen. Dat ligt dus niet aan de hoogte van de noot maar of je hem er zuiver uit krijgt. Een lange noot kan je bijvoorbeeld ook knijpen (Borsato doet dat vaak) om zo te zorgen dat hij zuiver blijft. Overigens is het knijpen juist iets wat je niet moet doen voor het behoud van je stembanden. Dus nee Jim knijpt niet. Jim is er typisch een van als hij een noot heeft laat hij hem niet meer los hij kan een nood lang en zuiver aanhouden maarja dat kan je natuurlijk alleen maar horen als je hem ook wel eens live hoort zingen. Maarja Jim treed niet op op een festival in Budapest dus tja jij hoort hem nooit live optreden.

        /   Reply  / 
    2. Remko

      Ik heb er net zoveel verstand van als jij ga daar nu maar vanuit. Net als jij luister ik ook naar wat mensen die het kunnen weten erover zeggen. Veel mensen die ik spreek vinden Jim een technisch goede zanger. Zegt niets over of ze zijn stem mooi vinden of niet.

      Je moet de zaken niet omdraaien Ronald.

      Daar komt nog bij dat muziek emotie is. Je HBO docenten kunnen je bijvoorbeeld ook vertellen dat Mick Jagger totaal niet kan zingen maar miljoenen mensen vinden hem fantastisch. Dichter bij huis… Huub van der Lubbe van de Dijk kan ook niet goed zingen maar wordt door vele aanbeden om de sfeer die hij meebrengt met zijn stem. Vroeger hadden we Ramses Shaffie. De man kon niet zingen maar ik vind het nog steeds geweldig.

        /   Reply  / 
  32. Ronald

    Was dat die aflevering van de Lama’s waarin Jim subtiel in de zeik werd gezet? Ja was leuke aflevering. O was dat op kopstem zingen dan? Was meer poging tot hoge nootjes halen, sorry.

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Het is toch jammer ronald dat je in je streven om Jim maar onderuit te halen het idee van het programma de Lama’s niet eens snapt. En de ontkenning van de loepzuivere hoge noot van Jim zegt ook meer dan genoeg.

      Weet je het heeft gewoon totaal geen zin om met jou en je alter-ego in discussie te gaan. Je zal nooit ook maar iets toegeven. Zoals Huub het ooit verworden in de gouden kooi van domme mensen kun je nooit een discussie winnen want die hebben niet in de gaten wanneer ze verloren hebben en zullen ook nooit toegeven dat ze ongelijk hebben.

      Ik wens je veel succes in je strijd Don Quichot.

        /   Reply  / 
  33. Ronald

    Ach ja, ieder zijn meug he, Remko. Uit Budapest komt alleen maar porno. Blijkbaar weet je daar dus alles van.
    Maar in Budapest wordt ook al sinds 1993 het grootste openluchtfestival van Europa gehouden. Maar ja, dat weten alleen échte liefhebbers.

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Als je nu ook eens zo over muziek dacht Ronald… ieder zijn meug!

        /   Reply  / 
  34. Ronald

    Dat zeg ik toch. Ik hou er alleen niet van dat iets te overdreven opgehemeld wordt terwijl het niks voorstelt. Maar ik zei al, zeg dan gewoon dat je het leuk vind en wees eerlijk dat het een matige zanger is. Anders had ie heus wel de aandacht gehad van radiostations enzo. Ik bedoel als je zelfs bij Saai Radio niet op de playlist staat…

    En muziekprofessor. Dat klopt helemaal niet wat je zegt.
    Knijpen heeft te maken met de zuiverheid én het halen van een noot, slimmerik. Het een sluit het ander namelijk niet uit. Een noot moet je sowieso zuiver halen of ie nu hoog is of laag. 1/8 ste of 4de noot maakt helemaal niks uit. En Jim kneep duidelijk want niet zuiver, want te hoog bereik.
    En daarbij een goeie zanger heeft met beide sowieso geen moeite.
    Ik weet niet of je het weet, maar nu zit je je idooltje onderuit te halen zonder dat je het zelf doorhebt.

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Al jou bandjes komen voor op de playlisten van de radiostations? Dat zegt totaal niet over de kwaliteit. Als Paris Hilton wel op de playlist staat van de radiostations dan toont dat duidelijk aan dat dat niets zegt over de zanger.

      Waar en wanneer kneep Jim dan? Want je steld het zo stellig? Jim is namelijk een zanger die eerder safe zingt dus dingen waar hij niet zeker van is niet doet. Dus duidelijk een opmerking van iemand die Jim nooit live heeft horen zingen buiten zijn idols tijd en zelfs tijdens zijn idols tijd kneep hij niet. Maargoed dit wordt waarschijnlijk welles nietes.

      Buiten dat bedoelen we knijpen wel allbij hetzelfde maar je deed het in je schrijfsel voorkomen alsof het over de hoge noten ging. Zoals ik al aangaf heeft het te maken met zuiverheid.

        /   Reply  / 
  35. Ronald

    Oke Remko. Jij je zin.

    Zet Jim met kopstem naast een stuk technischer zanger als Mika. Of dichterbij huis Gerard Joling, het duidelijkste voorbeeld van een zanger die zich met kopstem bedient. Wie zal er denk je als eerste afvallen? Het begint met een J en het is niet Joling…

      /   Reply  / 
  36. Remko

    We zullen Mika en Joling ook niet vragen wat hun laagste noot is en dat dan vergelijken met Jim.

      /   Reply  / 
  37. Ronald

    Zie je nu doe je het weer. Ten nadele van Jim praten. En eerst heeft ie nog een goede kopstem. Hiermee zeg je dus, dat zal ie moeten afleggen tegen die twee, dus je geeft het toe. Fijn.

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Tuurlijk Ronald. We gaan Jim vergelijken met Joling die in zijn normale stem al veel hoger zit dan Jim. Jim heeft een kopstem heb je al geluisterd op You tube bij de lama’s?

        /   Reply  / 
  38. kees

    Dit is echt te sneu voor woorden. Allemaal lekker meeliften op het sucses van Jim hahaha

      /   Reply  / 
  39. Suus

    Geweldig, alweer 60 reacties.
    Hoe was het ook alweer, het maakt niet uit hoe ze over je lullen, ALS ze maar over je lullen.

    Maarre, 83% vindt dit nummer een hit.
    En volgens mij wordt het dat oo zeker.
    De toppers mochten willen dat ze met zo’n nummer naar het songfestival mochten

      /   Reply  / 
  40. Suus

    Wisten jullie trouwens dat doe dit doe dat al meer dan 1 miljoen keer is bekeken op you tube?
    Die hits moeten ze eens meenemen in de charts, dan krijg je een heel ander beeld.

      /   Reply  / 
  41. WT R0cks

    Goj waar maak je je druk om Ronald/BoycotIdols!
    je kunt er toch niets aan veranderen dat iedereen Jim leukt vindt.
    DJ Tiesto heeft het pas gemaakt, de hele wereld kent hem, oke het is geen popmuziek, maar het is wel het grootste muziek export product dat Nederland bezit.

    Nee niet iedereen die een talentenjacht wint is een goed artiest,maar er zitten soms echt wel goede tussen.(al geloof je van niet)
    Maar je hoeft er niet naar te luisteren hoor,het is niet verplicht ofzo!
    Nu weten we het zo langzamer wel dat je alles wat met een talentenjacht te maken heeft vreselijk vindt!
    Je valt een beetje in de herhaling,verzin eens wat nieuws,dan heb ik weer wat interessanter leesvoer…

    P.S. Nikki’s nieuwe single is echt vet de vid is ook net uit.(Ja Ronald/BoycotIdols we weten dat je het niet mooi vindt hoef je niet te zeggen)
    *zucht*

      /   Reply  / 
  42. carola

    Wat een geweldig nummer van Jim en die clip zoooooooo super.

      /   Reply  / 
  43. BoycotIdols

    Bands waar een handjevol Nederlanders naar luisteren, Geesje?
    Plus Duitsers, Hongaren, Belgen, Italianen etc. inderdaad. (Want Pete Philly en ook Heideroosjes verkopen WEL in het buitenland). Jim staat nog steeds in musicals of anders bij zweterige schooldisco’s met hitsige pubermeisjes…
    Een handjevol Nederlanders zal nog naar Jim luisteren bedoel je zeker.

    @ WTRocks. Op het ogenblik is Within Temptation het grootste muzikale exportprodukt. Zou jij toch op de hoogte van moeten zijn met zo’n naam…

    En dat jij die bands niet kent is jouw muzikale onkunde he.

      /   Reply  / 
  44. BoycotIdols

    Remko. Tjonge jonge, zeg gewoon dat je het mis hebt. Zuiverheid is JUIST belangrijk bij hoge noten… en dat is echt iets wat Jim niet kan. Want ja, dat 1,5 octaaf.
    Als ie werkelijk tot de top zou behoren had ie allang het een en ander afgedwongen bij DJ’s. Had ie zich scheel gewerkt voor een beetje airplay, ipv deel te nemen aan homo- Verlinde musicals. Dat de Nederlandse radio het niet draait zegt meer dan genoeg. Maar goed blijf maar goedgelovig.

    O ja dat ‘mijn’bands niet op de radio gedraait worden is omdat ze geen singlesbands zijn.
    Types als Jim zijn afhankelijk van hits, anders redden ze het niet. Ik bedoel er is commercieel en er is retecommercieel.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Hoe oud was je ook al weer met je kinderachtige opmerking over Albert Verlinden.
      lees eens na hoe kinderachtig je eigen schrijven is, met het goedkope excuus dat je eigen bands niet op de radio gedraaid worden. Die worden niet gedraaid omdat er te weinig animo voor is. Dus ook dat zegt genoeg. Procentgewijs zijn er meer mensen die er niet van houden van die muziek dan wel, dus al die mensen die er niet van houden zijn volgens jou gek of muzikaal gezien een onbenul. Smaakverschil heet dat, wat is er mis mee. En hoe weet jij of ik dat soort muziek niet ken, Had hier een zoon in huis die het zelfde soort lawaai draaide. Ben zo wat 15 jaar door de iron-maidens, Metallica, Slayer en noem ze maar op het huis uitgedreunt, En mijn zoon maar steunen als hij weer een nieuw album gekocht had, en vertellen dat ik het geweldig vond als hij zo van de muziek genoot , maar mag het een beetje zachter jongen, dus nogmaals over smaak valt niet te twisten. Zelfs al schrijven hier tien zangleraren dat Jim een hoger bereik heeft hou je nog vol aan die 1.5 octaaf. En wat afgedwongen bij DJ’s Dat zijn de zelfde types als jij, er is maar een mening en dat is de hunne.
      Of heb je Ruud de Wild niet gehoord in zowel Boulevard als Shownieuws want iedereen die in de Jury zat bij het NSF was gek omdat ze zijn liedje af durfde te keuren. Nu het was het minste wat er bij was, en de rest was al niet veel meer.
      En ja ze zijn afhankelijk van hits zoals jij de types als Jim omschrijft, des te knapper dat het hem lukt zonder airplay, want hoe je het wendt of keert dat hij ze scoort heeft zijn vorige album weer bewezen met 2 singles Dapper en Sterk en DDDD

        /   Reply  / 
  45. BoycotIdols

    Remko we zullen kijken wie er dom is. Als Jim wederom een hit in de marge heeft.
    Jij bent allang breed deze discussie verloren, vriend. Ik vind die quote van die Huub wel mooi ja. Mooi op jouw van toepassing. Het kijken van dat programma’maakt je alleen al niet al te snugger.

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Je reaktie bewijst mijn gelijk. Als je namelijk een beetje slim was geweest had je niet meer gereageerd.

      Maargoed ik wens je vooral weer het best in je eigen wereld.

        /   Reply  / 
  46. BoycotIdols

    Remko. Zet eens voor de verandering Arrow Rock op. Genoeg van mijn bandjes die daar dagelijks airplay krijgen. Als Jim ineens de neiging heeft iets te maken wat op rock lijkt, lukt het hem daar zelfs niet.

      /   Reply  / 
    1. Suus

      Arrows is een ouwe lullen zender.

        /   Reply  / 
  47. BoycotIdols

    Suus. Op You Tube 1 miljoen keer bekeken. Nou applaus hoor. Zoek eens een plaat van bijv. Metallica op ofzo. Daar staan er bij met meer dan 4 miljoen hits.

      /   Reply  / 
    1. Suus

      Zoek eens wat van de heideroosjes op.
      Tjonge wat ben jij een ………..

        /   Reply  / 
      1. Geesje

        Ik denk dat ik dat eens even ga doen Suus, zonder geluid dan wel te verstaan.
        Zomaar voor de lol!

          /   Reply  / 
  48. Jann

    Jim heeft volgens mij absoluut geen kopstem. Meer een sonore bas.

      /   Reply  / 
  49. BoycotIdols

    Meiden, als jullie toch die band willen checken. Lees dan ook hun biografie en hun concertgeschiedenis. En vertel dan, wie het beter gedaan heeft. Ze wonnen zelfs ooit een prijs voor een single die NOOIT gedraaid werd.

      /   Reply  / 
  50. BoycotIdols

    O ja, voor als jullie het willen weten de jongens zijn begonnen in 1989. Toen ze 15 waren. Jawel!

      /   Reply  / 
  51. s

    Ga je af en toe niet je doel voorbij, Ronald? Af en toe wordt er gesproken over de zangkwaliteiten van Jim die sommige mensen niet al te best schijnen te vinden. Maar ging het er niet om dat je iedereen duidelijk wil maken dat het niet verstandig is om aan idols mee te doen als je een serieuse muziekcarriere wil hebben? De meeste idolsdeelnemers zijn volgens jou eendagsvliegen of ze gaan ineens iets anders doen (of erbij)zoals de musical in oid. Terwijl idols bedoelt was als een zoektocht naar een popidool. Jij geeft aan dat Jim daar een groot voorbeeld van is. Geen popidool maar successen zoeken ergens anders. Toch? Een idool op een andere manier, want volgens mij hij dat wel bij de jeugd en dat is een grote doelgroep.

      /   Reply  / 
  52. BoycotIdols

    Klopt, s. Zo’n programma blokkeert je talent. Jij hebt het standpunt van de Hyves goed begrepen. Bewijs is genoeg geleverd. En ik zie de standpunten van die Hyves nog steeds gestaafd. Want. Scoort Red!? Voor geen millimeter, scoort Nikki echt goed. Nee. Zal Jim op 1 komen omdat muziekliefhebbers inzagen dat ze het allemaal mishadden. Nee die hebben wel betere dingen te doen, dan naar een zangertje te lusiteren die het leuk vind af en toe in een musical te staan. Niet dus.

    Maaike, Sharon Kips, Men2B allemaal iets gewonnen maar toch geflopt.

    En inderdaad dan is Jim mislukt. Je zegt het zelf. Zoektocht naar een popidool. Is ie niet echt geworden. Jeugd is ook een heel groot begrip

      /   Reply  / 
  53. BoycotIdols

    Lukt het Suus en Geesje? Al wat gevonden om me op te pakken?

      /   Reply  / 
    1. Suus

      Dat hoeft niet, je pakt jezelf.

        /   Reply  / 
  54. s

    Is het dan zo belangrijk om te scoren als popidool zijnde? Volgens mij is het dan belangrijker dat je bezig blijft als popidool en dat dat je vakgebied wordt. Volgens mij bedoel je dat ook.
    Maar dan moet je niet steeds afwijken van je doel wat je duidelijk wil maken.

      /   Reply  / 
  55. BoycotIdols

    Ja in dat soort programma’s is scoren het belangrijkste. Hoe kort het ook duurt. Daar bestaan die programma’s van.
    Het lijkt me niet dat iemand van die lui dacht van ik wordt presentatrice (in het geval van Sharon Kips). Of wel dan?

    Dan had ze beter die afgang kunnen besparen en GELIJK in dat vak kunnen solliciteren toch?

    Zolang dit soort pulp blijft uitgezonden worden, hoe meer geldgeile platenproducers aan naieve roemgeile tienertjes blijven verdienen.

      /   Reply  / 
  56. s

    Wanneer is scoren dan niet het belangrijkste? Als je niet een popidool bent uit zo’n programma? Dan hoef je niet te scoren?

      /   Reply  / 
  57. BoycotIdols

    Niet op zo’n overdreven manier nee. Want als zo’n popidool maak je alleen maar concessies. Je MOET zingen wat je opgedragen wordt.

    Lees de tekst is van het nummmer ‘Jongens uit de Industrie’ van Osdorp Posse. Die verwoord het heel mooi.

      /   Reply  / 
  58. s

    Okee, dank voor je reacties. Nu moet het voor anderen toch ook duidelijk zijn wat jij bedoelt.

      /   Reply  / 
  59. jannes

    Ronald rijp voor de shrink.

      /   Reply  / 
  60. jannes

    Maar even wat anders het ging hier toch om het nieuwe nummer van Jim, en niet over de Quote van Ronald “homo-musicals van Verlinde” en de “geldgeileplatenproducers” (wat een wijsheid)
    Het is een lekker nummer van Jim en een gave clip ik hoop dat hij lekker gaat scoren. Maar dat moet wel lukken met 126.000 hyve vrienden.

      /   Reply  / 
  61. Remko

    Jim was niet de winnaar van Idols Nederland had een ander popidool gekozen. Jim is gewoon een zanger van popmuziek die hoopt om weer een keer een hit te scoren als het hem gegund wordt.
    Zoals ik al eerder schreef is het niet zo dat de radio alleen maar draait wat goed is want ze hebben Paris Hilton grijsgedraaid op de radio. En wat te denken van Iglesias. alleen doen wij Nederlanders minder moeilijk over wat uit het buitenland komt.

    Het succes van Nikki is ook niet echt geweldig Haar Album is ook geen bestseller.

      /   Reply  / 
  62. Boycotheideroosjes

    Yes Yes Yes de nieuwe single van Jim is helemaal TOP. A.S. vrijdag is “Door Jouw” te downloaden en de 20e ligt ie in de winkel.

      /   Reply  / 
  63. Suus

    Gaat het wel goed met je Ronald/boycotidols/boycotheideroosjes?

      /   Reply  / 
  64. Merel

    Helemaal gelijk Door Jouw is een lekker nummer.

    P.S. Ronald heeft het hier over de “homo-musicals” van Verlinde, maar hij zingt zelf in een Musicalkoor. Zeker gedwongen door zijn manager. hahahahaha

      /   Reply  / 
  65. Suus

    Ja maar Merel, dat is heeeeeeeeel wat anders.

      /   Reply  / 
  66. Suus

    Ik vind het nummer ook helemaal top.
    Lekker gezongen ook. Daar gaat het hier om en zeker niet om Ronald!!!!

      /   Reply  / 
  67. Merel

    Ach het is de keerzijde van sucses je krijgt er van dat soort figuren als Ronald gratis bij. Maar ik denk niet dat Jim daar wakker van ligt en wij ook niet trouwens.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Nee het is alleen maar vermakelijk een “volwassen vent”"die als levensdoel heeft idolen afzeiken.

        /   Reply  / 
  68. BoycotIdols

    s. Nee hoor, vergeet het maar. De anderen zijn zo op hun eigen mening gebrand, dat ze nog niet weten wat ik bedoel ben ik bang.

    Merel. Als je mee wil lullen weet waarover je hebt. Wie heeft jou wijsgemaakt dat in een musicalkoor zing dan? Want dat is namelijk niet zo. Maar ach, het meisje geeft dr bek ook maar een dauw he. Jammer joh, goed op de hoogte…
    Niet.

      /   Reply  / 
  69. BoycotIdols

    O ja Suus.

    Waarop pak ik mijzelf dan precies. Leg eens uit meid. Voorlopig happen jullie weer met zijn allen als een bezetene, tot groot genoegen.
    t Is eerder andersom. Want daar zijn de frustraties weer en proberen me klem te lullen over dingen die ze helemaal niet weten. Buitenstaanders van dit blog zullen eerder om jou Suus of Merel of Remko lachen dan om mij.

    Ik doe niks anders dan mijn visie op pulpprogramma’s geven, onderbouwd.

    Jullie winnen het niet en gaan drogredenen gebruiken en mensen van dingen insinueren en uitschelden. Bijvoorbeeld dat ik een ‘shrink’ nodig zal hebben? Joh…

    Wie heeft zo iemand nodig met zo’n uitspraak?
    Ik niet. Ben geestelijk volkomen gezond. Alleen heb een schurfthekel aan gemaakte artiesten en programma’s waarin dat gekweekt wordt. Mag dat niet?
    Leer er mee leven jongens, werkt minder frustrerend. Dus Remko en anderen: Genieten jullie maar in je eigen wereldje. Dan verbreed ik verder mijn horizon wel.

    s. Zie je nu hoe ze reageren? Best sneu toch?

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Verbreden van je horizon?
      Op het idolsblog zeker!
      Want daar ben je zowat heel de dag te vinden.

        /   Reply  / 
  70. Remko

    Voor iemand die zijn wereld verbreed ben je aardig bekrompen in je gedachtes. Iemand met een brede kijk zou namelijk een ieder in zijn waarde laten en accpeteren dat niet iedereen van het zelfde houd en dat beste ronald/boycotidols kan je nog niet.
    Je mag van mij genieten van de muziek die jij leuk vind maar verordeel een ander niet om zijn muzieksmaak

      /   Reply  / 
  71. Suus

    En leer jij ereens mee leven dat er ook mensen zijn die het wel leuk vinden.
    Je probeert ons je standpunt al 6 jaar duidelijk te maken en je houd maar niet op.
    Iedereen weet onderhand wel hoe jij er over denkt, het lijkt wel een obsessie.
    En je pakt jezelf door ooit eens je volledige naam en e-mail adres hier neer te kalken.
    Door zulke dome dingen komt je op je hyves, weten we je achternaam, kennen we je hobby’s en kunnen we je foto’s bekijken van jezelf en je tweelingbroer.
    Tja……
    En dat voor een “volwassen kerel” van 34.

      /   Reply  / 
  72. Merel

    Zoals ik al noemde, de keerzijde van sucses en in dit geval het sucses van Jim. Want waar Jim is is Ronald.Maar zolang hij zijn gal op een blog kan spuien doet hij niemand kwaad toch? Het is alleen een beetje sneu.
    NOG 2 DAGEN EN DAN DE NWE SINGLE VAN JIM. !!!!!!

      /   Reply  / 
  73. BoycotIdols

    Dat bedoel ik dus. Als je geen discussie kan winnen laat nietszeggend commentaar dan achterwege.

    Het zal je verbazen, maar volgens de mensen die me écht kennen ben ik heel breed en open in alles.
    Maar wat ik al zei ik geef alleen een visie weer over programma’s als Idols enzo. En je hebt een gigantische plaat voor je kop als je niet durft toe te geven dat sommige feiten toch wel kloppen. Kijk eens op een top40 site bij hitfeiten en dan onder eendagsvliegjes… en zeg dan nog eens dat ik ongelijk heb. Allemaal produkten uit sterrenkweek programma’s.

    Trouwens moet ik nou bang worden dat je mijn achternaam kent ofzo. Wat ga je daarmee doen met die informatie?
    Boeiend! Gefeliciteerd. Foto’s zijn er om bekeken te worden, heb niks te verbergen…’

      /   Reply  / 
  74. BoycotIdols

    En je bent een smerige schijnheil Remko. Iemands in zijn waarde laten doe jij ook niet bepaald he…

      /   Reply  / 
    1. Suus

      Jij moet niet gaan schelden hier, dat is niet netjes.
      En nu weer over belangrijke zaken.

        /   Reply  / 
  75. Suus

    Jij haalt Jim er altijd bij, dat is geen eendagsvlieg. Wie heeft er hier nou een plaat voor de kop.
    INDERDAAD NOG 2 DAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  76. BoycotIdols

    O ja in mijn vrienden/kennissen kring komen gabbers, Hazes fans, hiphopliefhebbers voor. Van de eerste twee houd ik ook totaal niet van, maar daar veroordeel ik mensen niet op.

    In tegenstelling tot wat hier gebeurd.
    Een fout dingetje over Idols en de hel breekt los en diegene is gelijk minderwaardig. Zie jullie (o.a. Suus) er wel voor aan om me te pakken over de waarschijnlijke informatie die jullie verder over me hebben. Wat ga je dan doen Suus, mijn baas bellen ofzo en dan zeggen dat ik Jim enzo zwartmaak? Be my guest, maar ik garandeer niet dat je dan keihard uitgelachen wordt. Zou ik mijn Hyves openstellen? Kan je nog meer info vergaren en me daar op proberen te pakken. Dat zal meer over jou zeggen dan over mij. Dus doe je best.

    Ik heb nooit mijn commentaar op Jim ofzo persoonlijk geuit. In tegenstelling tot jullie die binnen 5 reacties al persoonlijk worden.
    Ik spui mijn gal alleen over het concept van Idols enzo. Dat mensen daaraan mee willen doen moeten ze helemaal zelf weten, maar dan ook niet gaan janken als de carrière mislukt. Jim zal best een aimiabele jongen zijn, alleen met een beetje mislukte carrière.

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Heb je vast ook homo’s in je vriendekring? Kan je die ook even laten lezen wat je over de musicals van Albert Verlinde neerpend.

        /   Reply  / 
    2. Suus

      Ik wil me niet eens meer druk maken om jou.
      Dingen die we over je weten heb je hier zelf neer gekalkt, omdat je jezelf uit de tent laat lokken inplaats van ons.
      Wordt ik dan uitgelachen? je moest eens weten hoe hard we om jou lachen.

        /   Reply  / 
  77. BoycotIdols

    Suus, tut tut beetje dimmen he. Jij scheldt hier zeker niet op mensen en haalt er niet allerlei randzaken bij over personen die je niet kent?

    Remko is je broer ofzo? Dan zit schijnheiligheid in de familie.

      /   Reply  / 
  78. BoycotIdols

    O ja en die informatie over mij zal wel meevallen denk ik zo. Kijk maar naar Merel, die dacht me ook te ‘kennen’en zegt vervolgens iets wat helemaal niet klopt…

      /   Reply  / 
  79. Remko

    Ronald/boycot jij bent toch echt begonnen met het verlagen van de discussie. Verder heb ik alleen gereageerd op je eerste reaktie dat die voorspelbaar was zoals in ieder topic dat over Jim gaat waar jij reageert. Daarna gaf ik ook nog mijn weerwoord op je reaktie. Verder dan dat ben ik niet gegaan. Maar ik laat me hier niet voor rotte vis uitmaken omdat ik het niet met je eens ben. Dat gaat me toch echt te ver.
    We weten inmiddels wel hoe je erover denkt. We zijn het niet met je eens. Nu kunnen we hier nog duizend keer posten maar daar wordt het echt niet beter op. Over smaak valt niet te twisten. Je kan het proberen maar dat gaat niet lukken.
    Nou dat is dan poging drie om je tot reden te brengen en te accepteren dat wij er hier anders over denken dan jij. Probeer het eens en blijf vooral rustig en kalm.

      /   Reply  / 
  80. BoycotIdols

    En daar ga je weer, Remko. Weer een insinuatie die niet waar is. Maar goed. Ik ben volledig kalm en rustig.
    Inderdaad, het gaat niet lukken. Evenmin om mij naar Idols te laten kijken of naar Jim te laten luisteren. Ammenooit niet!

    En inderdaad ik heb ook homo’s in mijn vrienden/kennissen kring. En weet je wat, die zullen me gelijk geven wb Albert Verlinde. Die vinden hem ook veel te nichterig. Die hebben zoiets als waarom zo overdreven laten zien dat je homo bent. Goh, had je niet verwacht he, dat zelfs homo’s zo kunnen denken?
    Ach ja, je hebt het vaker fout gehad.
    Ben jij inmiddels al tot reden gekomen?

      /   Reply  / 
  81. Remko

    Dus die zijn net als jij bekrompen je kan maar op een manier nichterig zijn (there way)? Enne het ging niet over Albert persoonlijk maar over de musicals die hij maakte die vond jij toch homomusicals. Volgens mij geeft dat weer dat je die musicals te homo vind waarbij de opmerking volgens mij door jou in de context waarin je hem gebruikte negatief bedoeld was.
    En wat insinueer ik dan? Dat je niet kalm en rustig bent? Laat ik het zo zeggen… je schrijfsels komen nogal hijgerig over.

    Maargoed de nieuwe single van jim komt eraan en we hopen op een hit natuurlijk

      /   Reply  / 
  82. s

    Ja, ik zie hoe ze reageren, Ronald. Het probleem is dat jullie elkaars berichten niet lezen. Jullie praten langs elkaar heen. Jij wil alleen maar zeggen dat de kans groot is dat je carriere kan gaan mislukken als je aan idols meedoet. Iedereen mag er aan meedoen, maar het is maar net wat je er mee wilt gaan doen. Voor een serieuse muziekcarriere moet je dan eerst door een zware periode heen en het is de vraag of je dat wel wilt. Jim is dan wel jouw grote voorbeeld, vooral omdat hij niet de popidool is geworden die idols voor ogen had. Jim boekt zijn successen ergens anders en in die zin is hij geen eendagsvlieg. Niet omdat hij goed is in wat hij doet (kunnen meningen ook over verschillen), maar omdat hij gewoon populair is onder de jeugd en bij ouderen ook wel graag gezien is door zijn uitstraling.
    Mij zal het trouwens niet verbazen als hij met een single een hitje zal scoren, zijn doelgroep is groot. Of hij nou airplay krijgt of niet.
    Klopt het een beetje, Ronald? Verbeter mij anders maar.

      /   Reply  / 
  83. Remko

    Beste S
    Dat wisten we al een hele tijd geleden dat Ronald/Boycot er zo over dacht. Hebben dat ook niet ontkent alleen wel steeds aangegeven dat de weg die Boycot/Ronald wil niet altijd de juiste hoeft te zijn en dat het je gegund moet worden om een hit te scoren (airplay). Daarbij haalt hij er steeds bands bij die ook niet direct hits scoren maar wel op de diverse podia en festivals erg populair zijn (in feite niet relevant want dat is totaal geen plek voor een popzanger als Jim). Wij geven dan aan dat die muziek ons niet boeit (kwestie van smaak) maar neemt boycot/Ronald dan geen genoegen mee. Haalt er dan allerlij redenen bij waarom Jim dan niet zou scoren. Ik accepteer allang dat hij Jim en het hele Idols gebeuren niets vind maar hij accepteerd niet dat wij dat accepteren. Sterker nog ik kijk wel naar dat soort shows maar de winnaar ervan boeit me voor geen meter. Zal mij jeuken of die wel of niet slagen. Wat ik wel oneerlijk vind is dat de nl radio wel de winnaars uit Amerika/GB draait op de radio maar hun neus ophaalt voor de NL winnaars. Hierbij nogmaals aangetekend dat Jim geen winnaar was dus niet verkozen als het idool maar wel heel erg sterk zo gezien wordt.

      /   Reply  / 
  84. BoycotIdols

    s. Toegegeven, degenen die tegen mij ‘strijden’ hebben na 6 jaar nog niet door wat ik bedoel. Jij vat de hele context in twee berichtjes samen. Zonder enige drogreden of valse beschuldigingen.
    Knap.

    Jim heeft tot nu toe alleen maar hitjes gehad, een grote hit is nog uitgebleven. En ja, misschien vind ie dat wel best zo, weet jij veel.

    @ Remko. Inderdaad dat insinueer je. Dat ik niet kalm en rustig zou zijn. Integendeel dus.
    Zoals je zoveel insinueert. Nu weer over die homo’s die ik ken.
    Bekrompen zijn ze allerminst kan ik je vertellen. Het hoeft alleen niet zo op die manier uitgedragen te worden dat je homo bent als Verlinde doet. Ze hebben bijv. ook een schurfthekel aan zoiets als de Gay Parade. heeft niks met bekrompen te maken. Evenals dat ik bekrompen zou zijn. Zeg dat tegen mensen die mij kennen en ze zullen je keihard uitlachen jongen. Want BoycotIdols en bekrompen? Die vragen zich af of je het wel over dezelfde hebt.
    Maar goed jij schijnt mensen gelijk te kennen he? n Oordeel over mensen te hebben. Moet je mee uitkijken, dat kan nog eens tegen je gaan werken…

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Dus ook hier weer het moet op jou en je homovrienden manier want hoe de ander het doet is het niet goed of vinden jullie dat het anders moet. Accepteer de ander zoals hij/zij het doet.
      Het ontkennen van de hits die Jim heeft gehad blijft ook lastig geef nu toch gewoon toe dat hij 2 goeie hits heeft gehad (geef ik je die derde kado)dan is er verder niets aan de hand.

        /   Reply  / 
  85. BoycotIdols

    s. Mij om het even wat Remko met zijn geld doet. Als ie het weer aan een kortstondige Hype wil uitgeven moet ie dat zelf weten. Ik supporter liever bands met een lange houdbaarheidsdatum met oprechte muziek, waar ze achter staan. Vaak ook n euvel bij die winnaars. Ze zingen wat hun opgedragen wordt, dat kan dan sowieso niet oprecht zijn…kijk naar die huidige winnaars dat RED! Nu al strijd in die ‘band’over welke muzikale koers ze op moeten gaan. Eh, sorry? Bepaal je dat al niet als je een band opricht? Zelfs die naam is ze in de maag gesplitst, zonder te weten dat er al een band met die naam opereert en hun er dus gezeik mee krijgen. Sorry, maar daar kan ik maar een zinnetje voor vinden: je wordt bedonderd. Niks meer, niks minder. Ik snap ook werkelijk niet dat mensen als ze al zoveel mislukkingen hebben gezien nog überhaupt mee willen doen, want grote kans dat je ook zo eindigt. Doordat er steeds meer antipathie voor dat soort programma’s komt. Maar ja, moet je allemaal zelf weten. Wil je speelbal zijn van een platenbaas voor een kortstondige flirt met roem? Ik hou je niet tegen. Maar het is niet mijn manier van scoren.

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Het is niet zo zwart wit Boycot

        /   Reply  / 
  86. BoycotIdols

    Je draaft echt door, Remko. Ik zeg toch niet dat mensen zich moeten gedragen zoals wij dat willen. Dat is alleen een MENING van mij en die homo vrienden van me. n MENING Remko. Heb je dr moeite mee iets als mening te zien? Dat mensen het niet leuk vinden als homo zijnde zich als Verlinde te moeten gedragen? Dan ga jij er dus van uit dat het wel zo moet, en daar niet van afgeweken kan worden,want dat zeg je nou.

    Een nr 1 hit die 9 weken genoteerd staat is geen goeie hit Remko. (Gemiddeld staat een nr 1 hit 14 weken genoteerd). Daarbij er zijn platen die die positie nooit hebben gehaald, en al langer genoteerd stonden. En zijn de meeste plaatjes uit Idols en aanverwante programma’s terecht gekomen in de lijst minst succesvolste nr 1 hits allertijden. Haal die plaat voor je kop weg, en check die feiten eens op http://www.top40web.nl bijv. Zal je zien dat ik geen verhaaltjes vertel.
    Check dan ook de jaarlijst van het jaar dat Tel lher uitkwam en kijk dan waar dat plaatje geëindigd is in die lijst? Inderdaad, een hitJE, geen hit.
    En die tweede goeie hit dan? Ik moet hem nog steeds vinden.
    Dus het is wel zo zwart wit. Hoe moet ik het anders zien dan?

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Lees je eigen stukjes nog eens terug en ik ga echt niet weer de discussie over de hits van Jim aan. Herhaling herhaling herhaling

        /   Reply  / 
  87. s

    Nee, het is niet zo zwart wit. Daar heeft Remko gelijk in.
    Maar die hits van Jim kloppen ook niet. Dat zijn hits van idols. Okee, Jim heeft ze ingezongen, maar te danken aan de populairiteit van een programma. Zonder dat had hij ze misschien niet gescoord. De nummers die daarna kwamen toen de hype alweer over was scoorden lang niet zo hoog. Zo ook met dat dansalbum na een ander soort programma.

      /   Reply  / 
    1. Remko

      En dat geld voor alle idols deelnmers met dat verschil dat Jim al bijna 6 jaar bezig is een keer van platenmaatschappij is gewisseld. En heeft nu een langlopend contract bij CMM. Hij maakt zich niet druk maakt muziek die hij wil maken en die past en die hij op dit moment in zijn leven wil maken. Aan het einde van het jaar weer lekker de musical in en hij geniet met volle teugen van dit leven. Wie zijn wij om er een oordeel over te vellen wat hij wel en niet moet doen of wat hij liever zou willen.

        /   Reply  / 
      1. s

        Ja, dat geldt voor alle idolsdeelnemers. De eerste hits zijn niet van henzelf. En ik ben er niet mee eens dat Jim al bijna 6 jaar bezig is met zijn muziekcarriere. Dat lees ik hier steeds, maar dat is toch helemaal niet zo. Hij heeft daarvoor te veel uitstapjes gemaakt. Hij is fulltime bezig geweest in de musicals. En ik lees ook dat hij tussendoor aan het schrijven is geweest, dat weet ik. Maar dat is niet werken aan een muziekcarriere, daar moet je je voor inzetten.

          /   Reply  / 
  88. BoycotIdols

    En het derde berichtje dat laat zien dat jij het begrepen hebt, s. Wordt eng dit… lol.

    Inderdaad dan had ie absoluut niet gescoord, want te nietszeggend om als zanger door te breken. Jim kan zichzelf goed promoten dat is het.

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Of Jim er wel of niet was gekomen zonder idols zullen we nooit weten. Jij niet en ik ook niet. Misschien was hij ontdekt misschien niet. Het ligt aan de kansen die je dan krijgt en die je weet weet te creeeren.

        /   Reply  / 
  89. s

    Trouwens, een nr 1 hit die 9 weken genoteerd staat is wel een goede hit, Ronald. Maar dan wel eentje die van jezelf is op eigen kracht.
    Waar je gelijk in hebt, muzikanten die muziek maken waar ze 100 procent achter staan hebben vaak een langere houdbaarheidsdatum. Of ze nou vaak of nooit scoren is dan niet belangrijk. Ze bestaan nog en scoren op een andere manier.

      /   Reply  / 
  90. BoycotIdols

    Inderdaad, s. En dat was dat Tell Her bepaald niet. Op eigen kracht. Die was te danken aan de hype van Idols. Boris die heeft het begrepen. Die komt nou op eigen kracht diep de top 10 binnen met een nieuw album. Ik hou niet van zijn muziek maar van hem heb ik nu wel zoiets van ja, die kan best nog wel een deukje in de muzikale boter gaan slaan.

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Heel veel artiesten die muziek maken waar ze achter staan zijn in de marge bezig heel veel breken ook niet door omdat het niet goed genoeg is wat ze maken al staan ze er 1000 keer achter.
      Boris maakt iedere keer weer het album waar hij helemaal achter staat en nu lijkt het te lukken maar daar moeten we de lijsten de komende weken even voor in de gaten houden.

        /   Reply  / 
      1. s

        Het is de eerste keer dat Boris een concessieloos album heeft gemaakt hoor.

          /   Reply  / 
  91. BoycotIdols

    Als band is het ook niet erg hits te hebben, s
    Vind een band als Red Hot Chili Peppers ook goed en die hebben toch regelmatig een hit gehad. Als je je muziek maar niet verloochent. Maar types als Jim zijn afhankelijk van hits. Waarom staan ze anders zo snel op straat als ze niet scoren.

    Kijk naar Maaike, Men2B, Floortje. Vorig jaar dat Twinss. Stonden snel met lege handen hoor. Tegen die lui van Twinss werd zelfs gezegd van als je scoort MAG je nog een tweede single uitbrengen. Mag? Gatver.
    En iedereen weet hoe het daarmee afgelopen is he?

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Jim is geen type Jim is zijn eigen persoon met zijn eigen ideen over muziek en ik denk (ik heb het al vaker geschreven) dat je versteld zou staan over Jims kennis over muziek. Je hebt echt een heel verkeerd beeld van Jim.

        /   Reply  / 
      1. Geesje

        Daar komen ze in de loop der jaren nog wel achter Remco. Tijd is geduldig.

          /   Reply  / 
  92. PINHEAD

    Hebbben jullie niks beters te doen ofzo?!
    Conclusie:
    De een houd van dit,de ander van dat!
    Kun je daar verandering in brengen? Nee!
    Is langer doorgaan op dit onderwerp dan nuttig? Nee!

      /   Reply  / 
  93. s

    Daar gaat het toch ook niet over?

      /   Reply  / 
  94. Remko

    Ja daar gaat het wel over. In de basis gaat het daar wel over. Het gaat er namelijk over of je Door jou hit of shit vind. Alleen Ronald/Boycot accepteerd de smaak van een ander niet.

      /   Reply  / 
  95. s

    Ja okee, daar moest het wel over gaan. Maar het werd weer een ander onderwerp zoals gewoonlijk.

      /   Reply  / 
  96. Merel

    Jim scoort weer!!!!

      /   Reply  / 
  97. fleur

    Het nieuwe nummer van Jim is zooo vrolijk je wordt er blij van.

      /   Reply  / 
  98. BoycotIdols

    s. Ik las vanavond een interview van Sabrina Starke (opkomend Rotterdamse soulzangeres). Ze had een mooie quote: ‘Als de commercie doorklint, haken mensen snel af, en is muziek niet tijdloos meer’
    Dat ben ik wel met dr eens. Zeker van toepassing op dit blog. Idols muziek is vluchtig, niet tijdloos.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Fijn dat je het even met ons deelt.

        /   Reply  / 
  99. s

    Je bedoelt popmuziek? Want wat is in hemelsnaam idolsmuziek? Ik ken wel een aantal popnummers die ik wel goed vind. Pop is heel populair. Maar ik denk dat Sabrina wel gelijk heeft, ik vind het een mooie quote.

      /   Reply  / 
  100. fleur

    Het gaat hier over Jim je weet wel die zeer succesvolle zanger musicalster presentator danser en ook nog eens een hele leuke vent. Hij heeft trouwens weer een lekkere vette sponsordeal gesloten, dat doet hij goed. Clipje opnemen in L.A en binnenkort is hij te horen in het programma “In de hoofdrol” zingt hij een nummer voor Albert Verlinde. 16 Februari treed hij op in Belgie. Goeie clip en goed nummer dus Hit en geen Shit.

      /   Reply  / 
  101. karin

    Te gek nummer zeker een hit. Onwijs lekkere clip ook.

      /   Reply  / 
  102. Miep

    Wat loopt die Boycotidols nou allemaal te zeiken?
    Luister nou eens verder dan je neus lang is.
    Probeer zelf eens enige hoge noten te zingen,
    hou jij het vol? Nou nee, zo’n simpel zielig mannetje zou dat niet kunnen. Als je nou alleen maar loopt te zeiken en dingen uit je duim te verzinnen, ga dan lekker zelf ff een bandje beginnen en probeer dan maar eens door te breken. Wedden dat het je niet lukt. Oh en trouwens, lekker nummer Jim!:D Ik ga wederom de single kopen.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Daar is hij al eeuwen mee bezig, vanwaar die frustratie denk je.

        /   Reply  / 
  103. merel

    Het nummer van Jim is vanaf vandaag te downloaden en vanaf volgende week als single te koop.
    Super nummer !!!!!!!!

      /   Reply  / 
  104. BoycotIdols

    Miep. Kan je niet lezen. Als je de moeite had genomen het blog terug te lezen had je geweten dat ik muzikale activiteiten onderneem. Dan had je die nutteloze post van je niet hoeven aanschrijven.

    O ja ik ben een van de weinige in mijn zanggroepje die de Lion Sleeps Tonight kan volhouden. Als je het nummer kent, je weet dat is vrij hoog. Maar vind het persoonlijk niet zo mooi dat hele hoge zingen bij mannen dus. Maar het lukt dus wel, ja.

      /   Reply  / 
    1. Ria

      De Lama’s gekeken met Jim. Die kan het ook ;) dus als ik jouw redenatie moet volgen, kun je dus niet veel. Niveautje Idols…..

        /   Reply  / 
      1. Geesje

        Die humor van je snapt hij toch niet, daar geeft hij weer een andere draai aan.

          /   Reply  / 
  105. BoycotIdols

    Enne wat bandjes betreft. Dat is niet bepaald hitgevoelig wat ik daarmee maak. Hoeft ook niet.

      /   Reply  / 
  106. BoycotIdols

    By the way. Hoe zit dat bij jou dan? Doe je iets muzikaals, Miep? Zo nee, dan heb je geen recht van spreken.
    Ben je te boeken als zangeres?

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Dus als je niet iets met muziek doet mag je geen mening hebben over muziek.
      Zat de hele wereld maar zo in elkaar dat zou het allemaal zo eenvoudig maken.

        /   Reply  / 
  107. Suus

    De single is nu te downloaden, hij is super.

      /   Reply  / 
  108. kees

    En dat Jim maar een knaller van een hit mag scoren.

      /   Reply  / 
  109. BoycotIdols

    Als je het zo wil noemen Ria, ga je gang.
    Maar daarmee geef je dus toe dat het niet veel soeps is. Daar heb je mij dus niet mee, slimmerik

    Kom eens met wat beters?
    Je medestrijders hebben al afgehaakt. Die kozen de makkelijkste weg. Negeren. Maar daar heb je me al helemaal niet mee. Kan ik zonder overhoop gescholden te worden mijn mening op een blog verkondigen. Werd tijd.

      /   Reply  / 
    1. Ria

      Ik zeg ook duidelijk dat ik jouw redenatie volg. Daarmee wil ik niet zeggen dat ik het er mee eens ben.

      Hoorde Ferdi Bolland trouwens net nog zeggen dat het nummer goed gezongen is door Jim. Toch niet de minste die dat zegt.

        /   Reply  / 
      1. Geesje

        Oh daar heeft hij dadelijk ook wel weer wat over te zeuren.

          /   Reply  / 
  110. BoycotIdols

    Inderdaad, Geesje.

    Ferdi Bolland, dat is de niet de minste. Want als ie daar wat negatiefs over zegt is zijn broodwinning ook weg. Hij verdient ook al zulke shows. Juist aan zulke shows. Lekker objectief. Waar Idols/X Factor is komt Ferdi Bolland ergens ook wel opdagen. t Is niet zeuren, t is gewoon zo.

    Geesje? Mot je niet mee negeren? Of kan je het toch wééééér niet laten?

      /   Reply  / 
    1. Ria

      Wat een ongefundeerde reactie zeg. Jim heeft al 6 jaar niets meer met die ‘shows’ zoals jij dat zegt te maken. Daarnaast heeft Ferdi Bolland helemaal niets met Idols/RTL te maken. In tegendeel zelfs, laat staan dat het iets met zijn broodwinning te maken heeft. Er wordt gewoon een oordeel gevraagd over een nummer van een artiest waar hij helemaal niets mee te maken heeft.

      Anyway, je reactie slaat kant noch wal.

        /   Reply  / 
      1. Geesje

        Ik zei het je toch, dat joch is zo voorspelbaar.

          /   Reply  / 
  111. BoycotIdols

    Geloof je het zelf Ria?

    Nee hij heeft nog steeds alles aan die shows te danken
    Zijn popcarriere raakte in het slop, deed ie mee aan dat dansprogramma. Waar ie weer van profiteerde. Nu nog steeds.

      /   Reply  / 
    1. Remko

      Ja en?

        /   Reply  / 
  112. Suus

    Het is een supernummer, je kunt hem als downloaden!!
    Ook al te zien op TMf!!

      /   Reply  / 
  113. BoycotIdols

    Anders jij wel he Geesje.

    Ik hoef maar wat te zeggen en -koekoek- wie mengt zich er ook weer in? Juist begint met een G en eindigt op eesje. Of ga je het nu ontkennen. Je schijnt me al 6 jaar te volgen op dit blog. Dus wie is hier nou voorspelbaar. Ga buiten spelen meid, je maakt je echt ontzettend belachelijk.
    Hypocriet.

      /   Reply  / 
    1. mij

      Laten we het wel on-topic houden en niet persoonlijk worden. Daar is dit blog niet voor bedoeld.

        /   Reply  / 
    2. Geesje

      Anders jij wel!
      En jou volgen laat me niet lachen, er is maar een iemand hier die iemand volgt en dat ben jij. Wij zijn fan van Jim en jij niet dus wie volgt wie.
      Snap je hem nog.

        /   Reply  / 
  114. merel

    Go Jimmy Go, Dit wordt en MEGA hit !!!! Allemaal Luisteren en Downloaden en kopen. Wat een lekkere clip ook Superpositief.

      /   Reply  / 
  115. Miep

    @ boycotidols.
    Waarom zou ik een muzikale opleiding of iets dergelijks moeten volgen om hier te spreken?
    Ik snap jou niet helemaal hoor.
    Maar ik ga er geen woorden aan vuil maken.
    Als jij zo graag Jim de grond in wilt drukken dan doe jij dat toch lekker. de echte fans van Jim weten wel waar ze over praten. Maar jij luister alleen de liedjes die uitkomen en niet zijn hele album. en idd als je niet naar de Lama’s heb gekeken dan snap ik jou niet wat jij zeikt, maar Jim kan hem makkelijk vasthouden. En lekker boeiend of ik wel of geen muziekopleiding doe.
    Triesteling. pff. bah

      /   Reply  / 
  116. Jann

    Ben even een kijkje wezen nemen op BoycotIdols’ Hyves. Beetje triest is het wel, maar hij is niet de enige met die mening.

    Quote: ”Het zijn geen eens muzikanten, dat is veel te veel eer voor zulke lui, het zijn roemgeile tieners die goedkoop willen scoren. Zoiets noem je mediahoer”.

    Tja…

      /   Reply  / 
  117. Suus

    86% vindt dit nummer een hit.
    En zo is het, het is een supernummer

      /   Reply  / 
  118. Jann

    Dat is maar een percentage, Suus.

      /   Reply  / 
  119. Jann

    Ik bedoel, veel fans op dit onderwerp natuurlijk. Op een andere site is het misschien omgedraait, dan scoort ie maar 15%, eerst maar zien of BoycotIdols de mond gesnoerd kan worden omdat het écht een grote hit is.

    Want hij en de anderen met die mening is het tot nu toe niet echt moeilijk gemaakt. Want als die singletjes waren geen commerciele hoogvliegers. En dan ben ik iemand die dat soort programma’s gewoon volg. Dus hoop altijd dat het een keer wel lukt.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Denk je nu echt dat je die de mond kan snoeren, al staat het nummer een jaar op de 1e plaats heeft hij daar ook wel weer een smoes voor. Dan is een hit scoren plotseling niet belangrijk. Wat maakt het uit of hij zo’n mening heeft.
      Hij heeft er zelf meer last van dan ik.
      Als Jim maar C/D’s blijft maken vind ik het allang best. Voorlopig ligt hij er 5 C/D’s voor op Ronald (alias Boycotidols)

      En kijken op zijn Boycothyves heb ik geen interesse voor. Het niveau mensen dat daar zijn gal spuugt zegt al genoeg, te lezen aan de Quote die je neer zet.

        /   Reply  / 
  120. Jann

    Heb je er moeite mee die mening te accepteren, geesje?
    Af en toe reageer je wel gefrustreerd vind ik.

    Remko. Ik vind het bijzonder dat jij een Jim fan bent. Dat fanatieke verdedigen zou je bij bakvissen verwachten. Heb je het er ook over met je maten? Ik heb geleerd het maar voor me te houden. Althans in mijn sociale omgeving. Idols is daar nogal een scheldwoord. Mijn vriend heeft een band. Nou dan zeg ik maar dat ik maar van popmuziek houdt. Jim enzo hoef ik thuis ook niet te draaien. Dat beperk ik maar tot mijn Ipod. Heb je ook geen ruzie

    Geesje, volgens mij zal het BoycotIdols worst wezen of Jim 5 CD’s voorstaat. Zal je hem niet mee hebben. Ach we zullen het maar moeten accepteren dat hij zo fel anti is he.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Nee ik heb totaal geen moeite met zijn mening dat hij hem niet goed vind, niet iedereen houd van Jim zijn stem.
      Maar om dan maar constant van alles te roepen, en iedereen die een andere mening heeft voor debiel, amuzikaal of niet goed wijs uit te maken al 6 jaar lang.
      Waar denk je dat zijn frusstratie vandaan komt, hij kan het niet uitstaan dat er mensen bekendheid krijgen door die programma’s.
      Ook al is het dan niet met mega hits.

        /   Reply  / 
  121. Jann

    Ik bedoel het zou aan Jim moeten zijn om hem te overtuigen. Dat doe je helaas niet met een korte genoteerde nr 1 hit. Misschien gaat het met deze hit lukken. Ik zal de dag heugen dat hij zijn commentaar op dit forum niet meer plaatst.

    Als hits belangrijk zijn vraag ik jou hoe het dan komt dat bijv. willekeurig bands als Slipknot wel gouden platen halen dan? Of ik zag een album genoteerd staan van ene Room Eleven. Ik ken het niet maar de CD is al ruim 30 weken genoteerd. Nikki pas 12 en veel verder zal het denk ik niet komen, aangezien het laag genoteerd staat.
    Dat snap ik echt niet. Onbekende bands die scoren en Nikki enzo niet. Raar toch?

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Die andere bands zijn al jaren bezig en hebben ondertussen een vaste fanbase.
      je kan bijna niet verwachten dat iemand als Nikki die nog maar net bezig is dat al lukt.
      Ik zeg niet dat het ooit zal komen, maar ik gun iedereen het succes ook al koop ik zelf geen Nikki. Van niemand uit die programma’s trouwens, Alleen Jim zijn singles en albums.

        /   Reply  / 
  122. Jann

    Wat is dat Heideroosjes van Ronald voor iets? Klinkt als een smartlappen iets. En dan zegt hij wat over wansmaak…

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Laat hem dat maar niet horen!
      Zoek even op You Tube, ben je gelijk op de hoogte.

      Waarom is het zo bijzonder dat Remco Jim verdedigd?
      Is daar een bakvissen leeftijd aan verbonden dan?
      Dan kan ik helemaal mijn neus wel drukken hier.
      De meeste die hier Jim verdedigen hebben die leeftijd al lang en breed achter de rug. Er zijn oudere die rustig uit durven te komen dat ze Jim een mooie stem vinden hebben. Een stem raakt je of niet, en daar is volgens mij geen leeftijd aan verbonden. Of mensen hem goed vinden is hun smaak niets meer of minder. En Jim werkt er hard aan om mensen te overtuigen maar het moet je ook gegund worden. En helaas zijn er een hele hoop mensen met vooroordelen die hun mening niet bij willen stellen. Maar Jim heeft zijn leeftijd mee en nog jaren de tijd om te laten zien wat hij kan.

        /   Reply  / 
  123. Jann

    O indrdaad heel iets anders dan de naam doet vermoeden. LOL! Wat een …muziek.
    Het bestaat al bijna 20 jaar? Joh…

      /   Reply  / 
  124. Jann

    “En helaas zijn er een hele hoop mensen met vooroordelen die hun mening niet bij willen stellen”.

    Zal niet lukken ook hoor, hoe vaak je het ook probeert. En als ik eerlijk ben, hij heeft het ook niet helemaal onjuist. Maar ja, dat zal wel door de houding van dat soort mensen komen. Ik hoor Jim ook nooit op de reguliere zenders (af en toe op 100% NL). Maar ja dat heeft maar een klein aandeel in de radiowereld. Dus dat zet ook geen zoden aan de dijk.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Dat zou onderhand eens tijd worden dat ze hem gaan draaien, maar je ken het gezegde: De aanhouder wint.

      En Ambitieus is Jim.

        /   Reply  / 
  125. Remko

    Ik ben bijna 40 en vind vooral de ballads mooi van Jim. Hij kan echt hartverscheurend zingen.

      /   Reply  / 
  126. Jann

    Draaien ze die band van Ronald weleens op de radio?

    Enne sorry hoor Geesje, maar jij plaatst nou ook commentaar over Ronald. Wat helemaal niet waar hoeft te zijn. Hij kijkt alleen maar anders tegen dat soort programma’s aan. En jullie manier van Jim verdedigen ligt ook tegen het fanatisme. Irriteert mensen ook.

      /   Reply  / 
  127. Jann

    Stel, Geesje. Als het met deze single en komende CD niet lukt? Gaan we dan op popmuziek gebied nog iets van Jim horen, denk je? Eerlijk.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Ja!!

        /   Reply  / 
  128. Anne

    Jim is een blijvertje!
    Dit nummer is zo top,blijf hem draaien..
    Volg Jim al sinds zijn eerste schreden bij Idols..
    was vervolgens gekluisterd aan de buis,verslaafd aan Jim.en nu nog steeds.
    Vind trouwens alleen Ronald(boycotblabla)irri,de anderen niet fanatiek ofzo,gewoon fans niks meer.

      /   Reply  / 
  129. Helen

    Ik ben er van overtuigd dat we muzikaal nog veel van Jim gaan horen. Hij is pas 21 jaar en heeft echt veel talent. Ik sluit ook niet uit dat hij muzikaal nog helemaal een andere kant op zal gaan in de toekomst en zich nog veel verder ontwikkelt op singer/songwriter gebied. En dat staat los van succes of geen succes van dit album. Daarbij heeft zijn platenmaatschappij hem de ruimte om zich te ontwikkelen en hoeft hij geen nr. 1 hits te scoren en een album maken dat een jaar in de album top 100 staat. Het zou leuk zijn maar het is geen uitgangspunt voor hun relatie en daar hangt zijn (langlopende) contract ook niet vanaf.

      /   Reply  / 
  130. karin

    Die gozer heeft een afkeer van talentenjachten, dat kan maar het gaat hier over de single van Jim. Vind je die hit of shit. Eigenlijk heeft Jim helemaal niets meer te maken met idols dat was in 2002. Dit misschien is het beter als hij een anti talentenjacht clubje opricht ipv overal waar het over Jim gaat op te duiken. Of het moet zo zijn dat hij diep in zijn hartje Jim toch wel erg leuk vind.

      /   Reply  / 
  131. Geesje

    Ik sluit me helemaal bij Helen aan!
    Ben er bijna wel zeker van dat hij muzikaal nog een andere kant opgaat.

      /   Reply  / 
  132. karin

    You tube, Venice met Jim Bakkum.

      /   Reply  / 
  133. BoycotIdols

    Karin. Ik heb al een anti talentenjacht Hyves.
    Er zijn zelfs al liedjes over gemaakt. Van mensen die er ook niks van moeten hebben.

      /   Reply  / 
  134. Miep

    Ik vind het wel vreemd dat meneer Boycotidols opeens stiller is..

      /   Reply  / 
  135. BoycotIdols

    Nou dat willen jullie toch Miep?
    Maar maak je geen illusie hoor. Helen, als het niet goed verkoopt wordt Jim evengoed aan de kant gezet hoor.
    Inderdaad, hij zal wel weer een andere kant op gaan, iets waar dan het meeste mee te scoren is.

    Karin. Hahahaha, ik wordt nog eerder meisje dan dat ik Jim leuk ga vinden. De kans is groter dat je door de bliksem getroffen wordt of de loterij wint.

      /   Reply  / 
  136. Suus

    Ik zet hier de 200ste reactie neer.
    Het nummer wordt steeds leuker naarmate je hem vaker draait.

      /   Reply  / 
  137. karin

    Jim zit bij de meest bekeken filmpjes op You-tube deze week met “Door Jouw” Het nummer is echt verslaverd.

      /   Reply  / 
  138. Rob

    Wat moet die gozer Boycotidols toch elke keer met zijn berichtjes als het om Jim Bakkum gaat?

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Doe eens een gooi!

        /   Reply  / 
  139. Elkie

    Deze gozer is zelf stiekum verslaafd aan JIM?
    neem het hem niet kwalijk hoor,ik ben het ook..

      /   Reply  / 
  140. merel

    De nieuwe single van Jim gaat als een trein.

      /   Reply  / 
  141. Jann

    O ja merel? Blij om te horen.
    Staat ie in de top 10 ofzo? (Heb nog geen charts gecheckt)

      /   Reply  / 
  142. ron

    Ja is echt een te gek nummer.

      /   Reply  / 
  143. Jann

    Wat je ‘gaat als een trein noemt’merel.

    Tipparade nr 30, geen notering top 100
    En dat noem jij ‘gaat als een trein?’
    Nou…

      /   Reply  / 
  144. Suus

    De single is ook nog geen week uit.
    De officiële clip is al 41.000 keer bekeken sinds een week.
    Best bekeken muziekvideo van deze week, ook bijna allemaal positieve reacties.
    Geen enkele keer dat gezeur van idols of weet ik veel wat, dat is ook erg positief.
    Deze week superclip op TMF, ik denk dat ie volgende week wel gaat knallen, dat begint volgens mij ook de tv promotie.

      /   Reply  / 
  145. Jann

    TMF. O jippie.
    Dat is toch die zender die juist draait wat de doelgroep van o. a Jim wil horen? Vind ik geen goed argument om te zeggen dat Jims single als een trein gaat. Eerst maar kijken of het écht een hit wordt, met noteringen in beide hitlijsten. Maar vrees een plekje bij de onderste 25…
    Ik bedoel, ik kijk geen TMF meer. Dat is niet afkraken, dat is gewoon realistisch de boel benaderen. Voor als jullie daarover gaan zeuren…

      /   Reply  / 
  146. Jann

    Ik bedoel types als Ronald zal het weinig kunnen schelen of ween clip 41.000 keer bekeken is, en zal al helemaal geen TMF kijken denk ik.

    Die wordt pas overtuigd als ie echt scoort, en een tijdje in de hitlijsten blijft hangen. Maar als ik kijk naar mijn vriendinnen enzo. Die waren eerst Jim fan, nu is de interesse weg en zijn ze andere dingen gaan luisteren. Zo zullen er meer zijn…

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Zijn het ook geen echte Jim fans geweest, tenminste niet van zijn muziek.
      En dat soort “Jim fans” kan Jim missen.
      Daar komen uiteindelijk de echte fans voor in de plaats

        /   Reply  / 
      1. Jann

        En dat bepaal jij voor ze? Ben je werkelijk zo arrogant?
        Ze waren fans ja, maar smaken ontwikkelen zich he. Zo gaat dat.

          /   Reply  / 
  147. Suus

    Die ondertussen 43.000 keer is via youtube, niet via TMF.
    En we zullen het inderdaad zien, ik hoop dat hij scoort.
    En types als Ronald kunnen me gestolen worden, ik weet heel goed wat ik zelf leuk vindt, daar ben ik Ronald niet bij nodig.

      /   Reply  / 
  148. Jann

    Er zijn vast meer clips met dat aantal kijkers. Suus
    En YouTube, als je dat al meerdere keren aanklikt telt dat telkens als 1 bezichtiging toch?

    Ik laat daar de mate van n bekendheid als artiest niet van af hangen.
    Bij (eindelijk)voldoende airplay ben ik tevreden

      /   Reply  / 
  149. ron

    Nou dan luister jij toch lekker naar Frans Bauer.

      /   Reply  / 
  150. Jann

    Eh wat is dat voor n loze opmerking, ron?
    Tegen mij gericht?
    En zo ja, beetje kinderachtige opmerking vind je niet?

      /   Reply  / 
  151. Karin

    Esmee Denters geen airplay wel wereldfaam. Heerlijk nummer van Jim airplay of niet.

      /   Reply  / 
  152. Ron

    Ach het is fijn als mensen tevreden zijn.

      /   Reply  / 
  153. BoycotIdols

    Dus conclusie: Dan is ook Esmee Denters al verder dan Jim. Die heeft na al die tijd eigenlijk nog alleen bekendheid binnen Nederland. Denters heeft toch getekent bij Timberlake? Nuff said.

      /   Reply  / 
  154. Karin

    Jim Jim Jim we misten je al!!!!

      /   Reply  / 
  155. Karin

    Klopt helemaal Elkie.

      /   Reply  / 
  156. Suus

    Door jou is uitgeroepen tot favoruudschijf en komt vanaf nu regelmatig voorbij op Q music.
    Ze zijn er erg enthousiast over en terecht.
    En eindelijk krijgt hij de airplay die hij verdient.
    De rest kan volgens mij niet lang meer achterblijven.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Je ken het gezegde, een schaap over de dam

      Ruud heeft hem ook op zijn hyves staan.

        /   Reply  / 
  157. Karin

    Ja helemaal top voor Jim.

      /   Reply  / 
  158. Eva

    Hoop helemaal voor |Jim dat hij met dit super vrolijke lied gaat knallen,hij verdient het hoor
    ben helemaal verlieffdd..en dit nummer maakt me zo blij. Jim je bent super,duim voor een grote hit!

      /   Reply  / 
    1. Helen

      De reacties zijn heel goed, maar ja, men moet ‘m wel downloaden of kopen en niet alleen op You Tube bekijken (al bijna 100.000 keer bekeken).

        /   Reply  / 
  159. Mayonne

    Hahahah heerlijk nummer, alleen was David Bustamante toch eerder met zn nummer azul.

      /   Reply  / 
  160. Pris

    tjah en toch blijft Azul van Christian Castro de beste :D …. Vraag aan iedereen die ooit op de antillen is geweest…. heeerlijk die merengue versie daar wordt je pas vrolijk van!!!

    Hoppaaa!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=04sG6z1MHnw

      /   Reply  / 
  161. Geesje

    Het nummer is van songwriter Kike Santander en ingezongen door zowel Castro als Bustamente.
    en wie welke versie het beste vind is smaakverschil, het is en blijft een heel goed nummer.
    Iemand van de antillen die weg is van Santander vind Jim zijn versie beter als dat van Castro.
    Dus laat iedereen zijn eigen mening hebben.

      /   Reply  / 
  162. Karin

    Ik vind die van Jim de beste.!

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Ik ook!

        /   Reply  / 
      1. Suus

        Heel Qmusic is ook gek van Jim zijn nieuwe nummer en vooral Ruud de Wild.
        Vanaf nu iedere dag te horen op Qmusic.

          /   Reply  / 
  163. BoycotIdols

    Ik dacht toch even dat ik gelezen had dat alles op zijn nieuwe CD van zichzelf was?

      /   Reply  / 
  164. BoycotIdols

    Suus. bedankt voor het melden. Weet ik wat ik NIET moet luisteren deze week…

      /   Reply  / 
    1. Suus

      Ze zullen je niet missen , voor jou 100 anderen!!
      En nu weer over JIM!!

        /   Reply  / 
    2. Geesje

      Je gaat ons toch niet vertellen Boycotidols dat jij naar een commercieele radio zender luisterd?

        /   Reply  / 
  165. BoycotIdols

    Inderdaad. Net zoals 100 anderen Jim niet zullen missen door gebrek aan airplay. En een radiozender mist iemand wel, is toch weer één luisteraar minder.

      /   Reply  / 
  166. Jann

    Nokken met dat gezeik.
    Laat die gast. Jim op 48 in top 100, netjes toch?
    Nu de top 40 nog.

      /   Reply  / 
  167. Suus

    Nummer 3 in de downloadtop 10 van 538.
    Oke dan.

      /   Reply  / 
  168. Karin

    Het is toch zo vermakelijk je geeft weer een reactie op Jim en hup daar zijn ze weer de haantjes. Zelfs bij Ruud de Wild kon Ronald het niet laten om als 1e op Ruuds keuze voor Jim te reageren. Heerlijk al de gratis pr

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Daar heeft hij een antenne voor of hij struint heel de dag internet af of hij iets gevonden kan krijgen over Jim. Normaal gesproken doen fans dat.

        /   Reply  / 
  169. Karin

    Jim meest bekeken, meest populaire, meest besproken video van deze maand op You tube.

      /   Reply  / 
  170. Jann

    Ik zie Ronald ook weleens niet posten. Itt vele anderen hier…Sorry, viel me alleen op.

    Wat ik al zei Nu de top 40 nog, ik volg al die andere lijstjes niet…

      /   Reply  / 
  171. Karin

    Die vele anderen hier zijn FAN.

      /   Reply  / 
  172. Jos

    Jim staat met Door Jou in de midweeks op 4!
    Nadat het maandag in de tipparade al van 30 naar 12 ging het wordt dus een grote hit ook in de top40!

      /   Reply  / 
    1. Suus

      Dat is goed nieuws.
      Het is ook een ongelofelijk goed nummer.
      Dat het echt een supertalent is hebben we net kunnen horen bij in de hoofdrol.
      Wat een prachtig ingetogen gezongen lied!!

        /   Reply  / 
  173. Suus

    Waar moeten ze nu dan weer de schuld aan geven dat hij gewoon weer een grote hit scoort?
    Hij heeft niet meegedaan aan een grote tv show de laatste 3 jaar, het is nu echt gewoon op eigen kracht.
    Maar er komt vast wel weer een reactie, ben benieuwd.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Ohh, ze verzinnen wel weer iets.
      Dat was super gezongen bij in de hoofdrol, kijk ook dat kan hij! Hele mooie theaterliedjes zingen

        /   Reply  / 
  174. Jos

    Stijgt naar 9 in de single top100
    ,in de download top50 komt het binnen op 33.
    in de TMF Superchart op 24!

      /   Reply  / 
  175. karin

    6e Top 10hit voor Jim

      /   Reply  / 
  176. Remko

    Staat inmiddels op 6 in de top 100 en ik hoop dat boycot ook nog heeft gekeken naar de Matthus Masterclass bij de EO

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Nog niet opgevallen als Jim goede reacties krijgt en helemaal nu van de master himself, hij ver zoeken is.

        /   Reply  / 
  177. Suus

    In de top 40 stijgt hij van 16 naar 12, misschien haalt hij de top 10 wel.
    We kunnen toch wel spreken van een ECHTE hit voor Jim supercharts was hij vorige week de enige nederlandse produktie, deze week is Blof daarbij gekomen.
    Toch wel knap van onze Jim, en dat zonder de hulp van een programma!!

      /   Reply  / 
  178. jos

    Declip is op you tube inmiddels al 600.000x bekeken in 1 maand.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>