Hit of shit: Tiny & Lau – Lekkere Lau

Daar zijn ze dan, Tiny en Lau. De carnavalssingle Lekkere Lau staat op het punt om grijsgedraaid te worden tussen 20 en 24 februari en het echtpaar heeft nu de videoclip afgeleverd. Vraagje: wie denk jij dat het meer naar zijn zin heeft gehad bij het maken van deze clip? Tiny of Lau?

Het is bijna een vraag die je niet hoeft te stellen. Tiny loopt vrolijk de polonaise in haar eentje, wild gebarend in de gekste kostuums. Terwijl Lau telkens diep ongelukkig de camera inkijkt, alsof hij net zijn broek heeft volgescheten.

Hartstikke leuk hoor, dat Tiny en Lau sinds hun doorbraak een jaar geleden het schnabbelcircuit hebben ontdekt. En ik gun ze er veel geld en plezier mee. Maar aan de twee zijn geen vocale wonders verloren gegaan. Oei, want klinkt dit nummer beroerd! Maar met een paar borrels achter de kiezen, is het dan vast wel weer gezellig.

Nee, Lekkere Lau gaat het niet ver schoppen in de hitlijst. Maar in Brabant en Limburg zou het de komende twee weken wel eens heel vaak uit de speakers kunnen schallen.

Lekkere Lau

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>