Hit of shit: Ferry Corsten feat. Betsie Larkin – Made of Love

De nieuwste single van Ferry Corsten heet Made of Love. De deejay heeft hiervoor de hulp in geroepen van de New Yorkse singer/songwriter Betsie Larkin. Zij verzorgt de vocalen op Made of Love. Haar stemgeluid is zoals die van zoveel zangeressen op trance-nummers: een beetje ijl, dromerig en vooral vrouwelijk.

Made of Love is dan ook een typisch trance-nummer geworden. Lekkere beat, fraaie melodie, climaxerende opbouw en dus die kenmerkende vocalen. Het resultaat is zeker niet slecht. Maar het valt mij toch tegen; het is behoorlijk gemiddeld en valt nergens op of grijpt je aan. Het is eigenlijk aan de saaie kant. Ik ben in elk geval spannender gewend van Ferry. Jij?

Made of Love

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: Ferry Corsten feat. Betsie Larkin – Made of Love

  1. PINHEAD

    Mooi nummer alleen een domme clip,past helemaal niet bij de muziek

      /   Reply  / 
  2. MR X

    Herman je hebt er duidelijk geen kaas van gegeten.

    Luister dit nummer eens met een goede geluidsinstallatie en/of kijk eens op youtube. Zoek naar de Masquerade (full on ferry).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>