Hit of shit: Ali B & Yes-R – Wie Ben Jij (video)

Ali B en neef Yes-R hebben weer eens muzikaal de handen in elkaar geslagen. Het gaat om het nummer Wie Ben Jij?, dat medio 2008 al als gratis download beschikbaar kwam. Ruim een half jaar later is er nu eindelijk de videoclip bij het nummer, dat doorspekt is met special effects. Het is bijna alsof de rappers van vlees en bloed optreden in Second Life of een ander simulator-spel.

Nu is Second Life intussen heel erg 2007 en dus een beetje achterhaald. Maar toch gaat het ook wel weer aardig op, vooral door de vocoder waardoor Yes-R zingt. En ik gok dat het thema vooral is gekozen aan de hand van de lyrics, Wie Ben Jij? Op internet en in simulatiewerelden is dat de vraag die telkens centraal staat.

Wie Ben Jij? is zeker niet het meest catchy of het meest toegankelijke nummer dat deze twee heren voortbrachten. Maar ik vind het wel een vette track geworden. Een hit zit er denk ik niet in, temeer omdat de download al eens gratis beschikbaar was, maar een favorietje bij optredens lijkt geboren.

Wie Ben Jij?

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>