Hit of shit: King Jack – Sunrise (video)

Een jaar geleden had nog bijna niemand van King Jack gehoord. En nu zijn er tienduizenden mensen bekend met de band. Hoe dat komt? Anouk plukte de helft van King Jack bij elkaar voor haar eigen begeleidingsband. Een mooie kans voor de heren om flink wat ervaring op te doen met grote zalen en grote budgetten. En de andere helft van de band ging akkoord. Het ‘soloplan’ van King Jack heeft daardoor wel te kampen met wat zand in de motor, maar in geheel eigen tempo komt er nu toch materiaal naar buiten. Zoals de eerste single Sunrise.

Ik hou d’r van, het type muziek dat King Jack maakt. Sunrise is een lekkere poprock-single geworden met een rauw randje. In de vocalen bijvoorbeeld, in de gitaar-riffs maar vooral in de video. De beelden zijn bijkans Queenesque maar boven heel erg rock ‘n roll!

King Jack heeft inmiddels de onderkant van de Single Top 100 verkend. Leuk, maar we hoopten natuurlijk op meer succes. Wie weet wat de video nog kan bewerkstelligen? Als het aan mij ligt, in elk geval een dikke hit. Misschien moet het nummer anders eens worden gebruikt in een commercial, leent zich er uitstekend voor!

Sunrise

Loading ... Loading ...

Bekijk de video van King Jack:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hit of shit: King Jack – Sunrise (video)

  1. Pingback: Flink opstapje King Jack: voorprogramma Anastacia | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>