Hit of shit: Jayh feat. Willie Wartaal – Delilah (video)

Arme Jayh. Heeft ie een vriendinnetje, blijkt ze high maintenance! Jayh ziet zijn zuurverdiende centjes opgaan aan allemaal dingen voor het meisje. Hij mag van geluk spreken als ze ‘s avonds een keer zin heeft in een Big Mac in plaats van kreeft of dat ene hippe restaurant. Gelukkig kan Jayh wel terugvallen op zijn bevriende rappers, die maar wat graag opduiken in de videoclip bij Delilah.

Willie Wartaal van De Jeugd van Tegenwoordig is de enige die voorkomt in de creditline, maar ook Brainpower, Ali B, Lange Frans en Dio hebben hun medewerking verleend aan het nummertje Delilah.

Zit er ook een beetje hitpotentie in? Delilah is zeker geen slecht nummer, maar ik hoor hitpotentie er in elk geval niet aan af. Tamelijk traag nummertje zonder catch. Of het moet de grappige video zijn. Maar die zie je niet als Delilah op de radio voorbijkomt.

Delilah

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>