Hit of shit: Bertolf – Mr. Light (video)

Wow! Wat een ontzettend mooie videoclip is er afgeleverd voor de nieuwe single van Bertolf, genaamd Mr. Light. Wandelende gloeilampen in allerlei metropolen maar vooral de beelden zijn prachtig. Bertolf, slechts gehuld in een alternatief jasje en zijn gitaar in allerlei mooie settings. Daar gebeurt dan verder niets, hooguit het harken over de snaren, maar de uitzichten zijn adembenemend. Ik kan deze video echt tien keer met open mond bekijken, prachtig!

En ja, dat Bertolf mooie liedjes maakt, dat wisten we natuurlijk al een tijdje. Voor degenen die het verhaal niet precies hebben gevolgd; Bertolf zat in de begeleidingsband van Ilse deLange en had ambities om eigen muziek te maken. Zo gezegd zo gedaan, platendeal getekend bij 8Ball Music en met redelijk wat succes nu die plaat aan het verkopen en optredens aan het geven. Bertolf staat deze zomer onder andere op Lowlands.

Mr. Light is een ballad en kent prachtige koortjes zo tegen het einde aan, bijna Beatlesque. Zwaar onder de indruk van dit melancholische nummer. Nu maar hopen dat het ook een hit oplevert.

Mr Light

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: Bertolf – Mr. Light (video)

  1. refluS

    de nieuwe video van Postman is ook uit

      /   Reply  / 
  2. Carlijn Bartels

    Gaaaaaap

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>