Hit of shit: Yes-R & Sita – Als de Nacht Valt (video)

Daar is Sita weer! De zangeres, tegenwoordig vooral bekend als presentatrice, sleutelt al ruim een jaar aan een nieuw Nederlandstalig album maar dat lijkt er niet echt van te komen. Wanneer ze de stemrol krijgt bij de film Sunshine Barry & De Discowormen komt alles in een stroomversnelling en mag ze samen met collega Yes-R de titelsong inzingen: Als de Nacht Valt. Het eerste wapenfeit van een muzikale Sita sinds jaren.

Sita zong natuurlijk al eens eerder in het Nederlands, samen met de toen nog onaantastbare Marco Borsato. Je kon er vergif op innemen dat het nummer Lopen op het Water de eerste plaats zou bereiken en zo geschiedde.

Het zou me ten zeerste verbazen als dit ook gaat lukken met Als de Nacht Valt. Een bijzonder vlak nummer dat nergens weet te pakken. Muziek is flauw, melodie blijft niet hangen, videoclip is matig. Het valt me vooral tegen van Yes-R, die doorgaans geinige popnummers aflevert. Maar dit is met afstand zijn slechtste nummer ever.

Als de Nacht Valt

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Hit of shit: Yes-R & Sita – Als de Nacht Valt (video)

  1. Joran

    ,, als je niet anders zou weten, zou je denken dat je naar Moniqe Smit zat te kijken.

      /   Reply  / 
  2. Daantje

    Dat dacht ik ook al! Sowieso een hoop overeenkomsten: allebei presentatrice (geweest) van de Kids Top 20, (vergroot) decollete en net-niet liedjes. Zal wel een grote hit worden bij de doelgroep tot 10 jaar!

      /   Reply  / 
    1. ivo

      sita heeft de kids top 20 niet gepresenteerd dat deed kim lian sita presenteerde the max op jetix en nu nog steeds ga voor gezond. Trouwens ik vind Sita er toch wel 100% beter uitzien als monique smit en zingen kan ze 200% beter

        /   Reply  / 
      1. Daantje

        Sorry je hebt gelijk, ze heeft een keer als gastpresentatrice de Kids Top 20 had gedaan Maar goed, bij Jetix was ook een kinderprogramma vandaar mijn vergelijking. En idd. ze zingt wel beter dan Monique Smit, maar als ze serieus weer wat aan haar muziekcarriere wil gaan doen zou ik als ik haar was weer terug gaan naar het soort muziek dat ze maakte. Dit is toch niet meer dan Kids Top 20 materiaal vind ik.

          /   Reply  / 
  3. Benny

    Ik geef het een kans… maar idd een nr1-positie zit er zeker niet in

      /   Reply  / 
  4. Ruurd Woltring

    Dit lied is in het geheel niet slecht. Ik vind het nummer echt pakkend. Het is een goede mix tussen pop, hiphop, zang, synthesizers en gitaren. Ook is het een goede titelsong voor de film ‘Sunshine Barry en de Discowormen’.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>