Hit of shit: Diggy Dex feat. Eva de Roovere – Slaap Lekker (Fantastig Toch)

De naam Eva de Roovere zal hier niet veel bellen doen rinkelen. En bij het horen van de titel Fantastig Toch denk je dat iemand een enorme spelfout heeft gemaakt. Maar zodra je het ritme van de gitaar hoort, herken je het liedje. Ik weet niet precies waarvan, zo bekend is de Belgische zangeres hier niet, waarschijnlijk is het nummer gebruikt in commercials of tv-series. Diggy Dex heeft het nummer nu gebruikt in zijn eigen liedje Slaap Lekker (Fantastig Toch).

In eigen land scoorde Eva al een flinke hit met het nummer en het zou me niet verbazen als Nederland nu volgt. Wat een geniaal nummer zo met dat riffje. De raps van Diggy Dex worden verder subliem afgewisseld met het engelachtige, aandoenlijke en ietwat lijzige gezang van Eva de Roovere.

Sublieme samenwerking, dit moet toch een dikke hit worden?? 3fm heeft het deze week in elk geval uitgeroepen tot megahit.

Slaap Lekker (Fantastig Toch)

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of shit: Diggy Dex feat. Eva de Roovere – Slaap Lekker (Fantastig Toch)

  1. Jan

    Herman, ‘Fantastig toch’ was al in 2006 het Nederlandse debuut voor de Vlaamse zangeres Eva de Roovere, afkomstig van haar album ‘De jager’. Het nummer werd in 2007 veel gedraaid op Radio 2. Op 3FM was het alleen Giel Beelen die het nummer draaide. Hij was ook de eerste die de nieuwe versie liet horen, waarin Diggy Dex het refrein van Eva samplet. Kijk ook op http://www.youtube.com/watch?v=KlkXIqIRvJk voor de versie die beiden bij Giel deden.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Diggy Dex scoort in België grotere hit dan origineel Eva de Roovere | Nlpop

  3. Pingback: Diggy Dex bijna nummer 1 in België | Nlpop

  4. Pingback: Hit of shit: Diggy Dex – Vandaag (video) | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>