Hit of shit: Jiggy Djé met Pete Philly – Ik Heb Je (video)

Nog net voordat hij naar Lowlands afreist, heeft Jiggy Djé zijn nieuwste video online geslingerd. Het gaat om het nummer Ik Heb Je, dat hij samen opnam met Pete Philly. Ik moet zeggen: het is een verademing om Pete eens in het Nederlands te horen zingen. Niet dat ‘ie in het Engels zo beroerd klinkt, maar je hoort toch altijd een Nederlands accent. In zijn eigen taal komt ‘ie prima uit de verf. Jiggy Djé trouwens ook.

Ik Heb Je is een zomers nummer geworden met een wat ongedwongen rap/zang. De videoclip is werkelijk prachtig met al die kleuren; de strakblauwe lucht, de knalgele bloemen en het groene gras en bossen. Het steekt allemaal zo mooi tegen elkaar af, dat er haast wel manipulatie in het spel moet zijn. Of toch niet?

Jiggy Djé is nog niet doorgedrongen tot de top van de Nederlandse urban-scene. Maar met nummers als deze is hij goed op weg. En dat optreden in de Bravo van morgen natuurlijk.

Jiggy Djé - Ik Heb Je

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of shit: Jiggy Djé met Pete Philly – Ik Heb Je (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>