Hit of shit: Ruth Jacott – Kom Dans Met Mij (video)

Het moet een fikse tegenvaller zijn voor Ruth Jacott. Neemt ze eens een album op vol muziek die ze zelf echt waanzinnig vindt, vraagt de platenmaatschappij of er ook wat meer variatie op kan omdat Nederlanders niet zomaar een album vol latin-muziek koopt. Dus werd Passie een dubbel-cd die in april het levenslicht zag. Zonder het gewenste resultaat. Passie kwam binnen op 13 in de Album Top 100 en was binnen drie maanden alweer verdwenen. Een verliesgevend project. Om de verkoopcijfers wat te stuwen, is er nu een single uitgebracht mèt videoclip.

Het gaat om Kom Dans Met Mij, één van de mildste nummers op het album. Het tempo kabbelt rustig voort, er wordt zoetjes getrommeld en Ruth krijgt alle ruimte om haar enorme vocale bereik te laten horen. Wat ze waarschijnlijk nog maar op halve kracht doet, want Ruth kan echt heel veel aan met haar stem.

Kom Dans Met Mij is een lief en verleidelijk liedje geworden. Maar absoluut geen hitlijstmateriaal. Dat hoeft op zich ook niet, als de liefhebbers het maar weten te vinden. Uiteindelijk moet die plaat Passie worden verkocht, een hitsingle zou alleen maar een leuke bonus zijn.

Ruth Jacott - Kom Dans Met Mij

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Hit of shit: Ruth Jacott – Kom Dans Met Mij (video)

  1. Bazz

    wat een heerlijk liedje. Kan er zo bij wegdromen en het blijft een geweldige zangeres..ook erg ondergewaardeerd, jammer.

      /   Reply  / 
  2. Jan

    @Herman: dit is inmiddels de derde single van eht album. als het nu niet lukt …

      /   Reply  / 
  3. Henk

    Ruth is een geweldige zangeres. En haar albums vind ik altijd erg goed. Op haar laatste album na, dat vind ik echt bagger.

      /   Reply  / 
  4. hannah

    Ik vind dit ldje verschrikkelijk..hij klinkt raar..enn hijgewoor raar;P

      /   Reply  / 
  5. Bas

    Dit lied is voor mij de absolute parel van Jacott haar meest recente album Passie. Als de gemiddelde Nederlander smaak zou hebben, zou Jacott op ieders lippen liggen wanneer het gaat over Nederlandse artiesten. Live is ze gewoonweg betoverend sterk. Haar dixie, performance en betrokkenheid. De echte liefhebbers zou ik dan ook haar theatershow A touch of Latin willen aanbevelen, die is op DVD verschenen. Ze vertolkt in deze show ook Spaanstalig repertoir. Een must voor liefhebbers van echte vakvrouwen. Ruth Jacott.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>