Hit of shit: All Missing Pieces – Infinity (video)

All Missing Pieces is al helemaal doodgeknuffeld als de grote belofte. De Haagse jongens stonden een paar keer in De Wereld Draait Door, brachten wat ep’s uit en toerden door heel het land. Dat heeft ze goed gedaan, want de nieuwe single Infinity klinkt een stuk volwassener dan het voorgaande werk. Jammer voor degenen die van de echte rammelrock houden, persoonlijk vind ik dit geluid echter stukken beter.

Infinity is een lekker gitaarliedje geworden met onweerstaanbaar orgeltje. Flinke 60′s-flow over het nummer heen, neigt af en toe zelfs iets naar The Madd maar dan gedoseerder in zijn toch wel doorgedraaide geluid. Puntig liedje met een kop en een staart.

De videoclip is gemaakt door Frank van der Steen, die niet veel meer nodig had dan wat instrumenten en een witte achtergrond. De zwart-wit-effecten doen de rest. Levert een prima videoclip op.

All Missing Pieces was tijden veelbelovend. Met Infinity gaan ze de belofte waar maken.

All Missing Pieces - Infinity

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of shit: All Missing Pieces – Infinity (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>