Hit of shit: Danny de Munk – Dit Is mijn Leven (video)

Het was een schot in de roos voor Danny de Munk om een album vol levensliederen op te nemen. Met Hart en Ziel behaalde de gouden status en zette Danny terug op de kaart als muzikant. Niet verwonderlijk dus dat er is gewerkt aan een nieuw album dat voortborduurt op dat succes. Een en ander zal te zien zijn in de nieuwe soap die de Tros dit voorjaar uitzendt. De voorloper van het album – en de titeltrack van de soap – is Dit Is mijn Leven.

In het nummer vertelt Danny nog altijd ‘een jongen van de straat’ te zijn. De Amsterdamse tongval zit er weer helemaal ingesleten, terwijl deze juist was afgeleerd voor zijn musicalwerkzaamheden. Danny is weer gewoon lekker zichzelf en het plezier straalt daar van af.

Dit Is mijn Leven is niet het sterkste nummer dat ik van Danny ken. Daarvoor is het allemaal toch iets te vrolijk en optimistisch. De echte smartlappen, dat zijn de nummers waarin hij excelleert. Maar Dit Is mijn Leven is wel een gezellig plaatje geworden met enige hitpotentie. Zeker als het straks wordt ondersteund door de Tros-soap.

Danny de Munk - Dit is mijn Leven

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>