Hit of shit: Nathalie Makoma – I Just Wanna Dance (video)

Nathalie Makoma neemt de tijd. Twee jaar terug stond ze in de finale van Idols en daarna bracht ze welgeteld één single uit: I Won’t Forget, dat net niet de top 10 bereikte. We zijn een krap jaar verder en er is dan eindelijk een nieuwe single van Nathalie verschenen via Sony Music. Het nummer heet I Just Wanna Dance en is opnieuw een vette dancetrack.

Waar de vorige single nog een enorme disco-sound had, is I Just Wanna Dance veel eigentijdser en met een internationaal geluid. Het intro doet wat denken aan Rihanna, verderop wordt het een typische Britse dancetrack. Al zou het met de toevoeging van modulatie ook weer een heel geschikt Songfestival-liedje zijn. Kortom: best wel mainstream geproduceerd, maar daardoor niet minder lekker. Erg lekker zelfs!

Nathalie maakte enkele maanden terug al bekend door sommige fans niet meer herkend te worden. Een knappe prestatie, gezien de enorme afro van Nathalie en haar unieke tongval. Maar Nathalie was wat kilootjes afgevallen en dat is duidelijk te zien in deze video; vooral in haar gezicht is ze veel slanker geworden.

We hebben even op Nathalie moeten wachten, maar dat was het wat mij betreft waard. Goeie comebacksingle.

Nathalie Makoma - I Just Wanna Dance

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Hit of shit: Nathalie Makoma – I Just Wanna Dance (video)

  1. Caitlin

    Als ze begint te zingen, moet je meteen aan Please Don’t Stop The Music denken van Rihanna. En ze heeft een kapsel a la Eva Simons.
    Jammer dat Nathalie het bij dancenummers houdt. Ze heeft zo’n bereik, daar moet ze veel meer mee doen. Een lekker deuntje heeft dit nummer natuurlijk wel.

      /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Heerlijk deze sound! Ik krijg nog steeds kippevel van haar optredens in de liveshows van Idols.. Check them on You Tube! Go Nathalie!

      /   Reply  / 
  3. marian

    @bart
    Maar volgens mij is dit nummer nog niet
    eerder in nederland uitgebracht.
    Ik kende het tenminste niet.

    Ik vind het een heerlijk nummer, en
    ik hoop dat ze er een grote hit mee scoort.

      /   Reply  / 
    1. Jeroen

      Natuurlijk niet in Nederland uitgebracht, maar het laat wel de onoriginaliteit zien. 2 jaar later en we krijgen een cover te horen, woohoo.

        /   Reply  / 
  4. Jos

    Wel een lekker nummer!

      /   Reply  / 
  5. PINHEAD

    Vette track, en ze is echt veel afgevallen! Ze kan ook echt goed dansen! Ik kijk nog vaak de filmpjes terug van Idols4 op YT. Vooral Proud Mary, dat deed ze toen zoooo goed!!

      /   Reply  / 
  6. Juub

    Goh wat jammer dat ze het nummer van een andere Aziatische band (SNSD of te wel Girls Generation) moet gebruiken om iets nieuws uit te brengen, terwijl ze zelf een gave stem heeft.

    Misschien volgende keer iets originelers!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>