Hit of shit: Marcel Brood – Doorgaan (video)

Marcel Brood is inderdaad de zoon van. Jarenlang toerde hij als kind met zijn vader, nog eens vele jaren lang had Marcel volgens eigen zeggen geen zin om zelf het podium op te klimmen. Maar onlangs trof hij een groep muzikanten met wie er een klik was, nu is Marcel Brood toch bezig aan een muzikale carrière. De jongste single heet Doorgaan en is afkomstig van een album dat voor oktober staat gepland.

Wie van Marcel Brood muziek in de stijl van zijn vader verwacht, komt bedrogen uit. Doorgaan is namelijk een Nederrocksong geworden. Ook nog eens zonder de urgentie of vernieuwing die Herman Brood wèl in sommige van zijn nummers had.

Ongetwijfeld is er in Doorgaan heel veel liefde en energie gestoken, maar het nummer ontstijgt niet het werk van een net begonnen band die eigenlijk nog heel veel moet oefenen en schaven alvorens ze de studio induiken.

Marcel Brood - Doorgaan

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of shit: Marcel Brood – Doorgaan (video)

  1. Joran

    Het is net alsof je naar een ‘best of 1998′ videoclip staat te kijken. Het niveau is nog niet echt hoog. Maar zie wel potentie in hem, komt misschien ook omdat hij ‘de zoon van …’ is. Om een hit te scoren moet hij uiteraard wel met een ander liedje komen.

      /   Reply  / 
  2. Jeannette

    Geef Marcel een kans om zijn droom waar te maken!!!
    Ik vind het nummer in ieders geval wel erg leuk.

      /   Reply  / 
  3. mc

    nog nooit van een zoon gehoord! u wel???

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>