Hit of shit: Ferry Doedens – Bij Mij (video)

Ferry Doedens kennen we vooral van zijn acteerwerk als Lucas in Goede Tijden Slechte Tijden. Maar zijn eerste stappen op het pad van de showbizz zette hij op muzikaal gebied. Ferry deed mee aan de allerlaatste Idols en strandde daarin net voor de liveshows. Daarna maakte hij nog deel uit van boyband IDSF, een kwartet dat geen noemenswaardig succes behaalde. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, Ferry probeert het in de lente van 2011 opnieuw als zanger met Bij Mij.

Voor een eerste solosingle zeker niet gek. Bij Mij is een Nederlandstalig uptempo liedje met een iets scherp randje door wat hardere gitaren hier en daar. Het blinkt niet uit in een originele tekst, kent evenmin een opvallende melodielijn en nergens wordt risico genomen met een gekke bridge of andere experimenten.

Bij Mij is een heel veilig liedje, maar wel met een refrein dat makkelijk blijft hangen en ook makkelijk meezingbaar is. Eigenlijk het type liedje waarmee Jeroen van der Boom en Marco Borsato ook zijn doorgebroken, nadat ze al langere tijd actief waren in de muziekindustrie. Zij hebben het allebei nog over de gunfactor die nodig is om een liedje tot een succes te maken.

Ik gun Ferry wel een succesje, jij?

Ferry Doedens - Bij Mij

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of shit: Ferry Doedens – Bij Mij (video)

  1. Nico

    Een onverwacht leuke single. Zeker een kanshebber.

      /   Reply  / 
  2. Jos

    Lekker nummer en binnen 3 dagen al meer als 50.000 keer bekeken, dus een hit(je) zit er wel in. Zeker komt ie hoog in de single top100.

      /   Reply  / 
  3. Gerard

    leuke single, maar ik vind zijn stem niet goed genoeg

      /   Reply  / 
  4. Pingback: GTST levert weer eens hit op: Jij | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>