Hit of Shit: De Toppers – 1001 Nacht (video)

René, Gerard en Jeroen hebben single uit voor de nieuwe Toppers in Concert

C’est la vie van de Algerijnse zanger Khaled werd onlangs nog gecoverd door Paul Turner. Dat werd een soort Vengaboys-kermisvariant. Ook De Toppers hebben de song nu onder handen genomen, en er een ware Nederlandstalige partyknaller van gemaakt.

De Toppers wisten dat Paul het nummer momenteel ook op single uit heeft. ‘Er is geen opzet in het spel maar het is wel lullig’, zei producer Eric van Tijn in Shownieuws.

‘Er zijn veel artiesten over de hele wereld die dit nummer geprobeerd hebben te coveren in allerlei versies maar wij hebben het bewerkt met de ingrediënten waar Toppers in Concert voor staat. Ongedwongen feest en je moet het makkelijk mee kunnen zingen.’

1001 Nacht van De Toppers heeft deze hele week in de iTunes Top 100 gestaan, en staat momenteel op plek 77. Daar komen de andere verkoopkanalen nog bij, dus een notering in de Single Top 100 van komend weekend zit er zeker wel in voor de glitterende heren.

Download 1001 Nacht op iTunes

Zie ook: Publiekstrekkers Jan Smit en 3JS bij Toppers in Concert
Zie ook: Toppers in Concert 2013 wordt sprookje uit 1001-nacht

De Toppers - 1001 Nacht

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Hit of Shit: De Toppers – 1001 Nacht (video)

  1. Ton

    Hit! Erg leuk hoe ze hinten en verwijzen naar oude knallers van de drie Toppers (gerard zingt: maak me gek, jeroen: jij bent zo en froger een vers kopppie theeeeee), denk dat dit wel lekker aanslaat in de Arena in mei

      /   Reply  / 
  2. BéTé

    Ben bepaald geen fan van de Toppers noch van Paul Turner. Maar de uitvoering van de 3 heren steekt met kop en schouders uit boven die van de ene heer.

      /   Reply  / 
  3. Peterke!

    Even compleet off topic: Wesley Klein (winnaar Popstars 2010) doet vanavond auditie in het programma Bloed, Zweet & Tranen. Miss kan daar wel iets over geschreven worden sinds talentenjachtkandidaten hier zo’n discussiepunt zijn.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Zal wel om precies dezelfde reden zijn als al die anderen die maar mee blijven doen met die dingen, Mislukte carrière, hernieuwde aandacht. Want van Wesley Klein is naderhand weinig meer vernomen.

        /   Reply  / 
      1. Henk

        Nou hier moet ik toch even op reageren. Die Wesley doet het helemaal niet zo slecht hoor. Dat Bloed, Zweet & Tranen is wel een typisch programma. Ik verwacht dat Wesley wel door zal gaan en hij zal ook wel als één van de laatste mogen optreden in dit programma. Want als je als één van de laatste mag heb je toch de meeste kans.

          /   Reply  / 
        1. Yoshi

          Popstars had al weinig kijcijfers vergeleken, deze show al helemaal. Had hij beter voor TVOH kunnen kiezen om nog een beetje carriere te krijgen(?), met zo’n min bekeken programma wordt dit het dus ook niet voor Wesley

            /   Reply  / 
          1. Isaac

            Wesley wil juist de smartlapkant op. Dan ben je bij TVOH zeker niet aan het juiste adres. Deze show is prima voor hem! Zal me niets verbazen als SOS6 hem zelf gevraagd heeft :p

              /  
          2. Henk

            Alle artiesten moeten toch snabbelen? Ze moeten ergens hun eten van betalen.

              /  
        2. Ronald

          Een succes is hij na dat Popstars ook niet geworden. Maar hier wordt iemand al snel een succes genoemd. Schnabbelcircuit zangertje.

            /   Reply  / 
          1. Isaac

            Wat is er mis met snabbelen? Dat doe jij toch ook? :p

              /  
          2. Henk

            En natuurlijk heeft SBS hem gevraagd. Het zou mij niet verbazen als hij weer hoog eindigt, immers hij was ooit de winnaar van Popstars van SBS6. Maar Wesley zit bij het platenlabel Berk en uit zeer goede kring heb ik vernomen dat alle mensen die bij dat label zitten auditie hebben gedaan. Was ik wel verbaasd over.

              /  
          3. Ronald

            Niet de carrière die hem voorgeschoteld is in ieder geval, en je hebt schnabbelen en schanbbelen. Kijk,een grote talentshow op TV winnen en dan nog feesttenten proberen te vullen ergens op het platteland, dan klopt er iets niet. Maar ja als hij er tevreden mee is…

              /  
      2. Peterke!

        Opzich doet Wesley het niet slecht hoor. Zijn singles doen het vrij goed in de Single Top 100. Voor zangers en zangeressen die Nederlandstalig zingen moet je het toch van die chart hebben. Daarom sta ik er van te kijken dat hij aan dat programma meedoet. Hij heeft laatst nog een single uitgebracht van zijn tweede album. Ik kijk het programma toch niet en ben het ook nu niet van plan, maar ik vond het wel merkwaardig. Vandaar dat ik heb even in een reactie plaatste.

          /   Reply  / 
  4. Joey

    Heerlijke meezinger! De Arena zal hierbij helemaal losgaan.

      /   Reply  / 
  5. Isaac

    Idd Peterke! Kan Boycotidols weer ff lekker losgaan hiero.. Leuk nummer voor de Toppers :p

      /   Reply  / 
  6. Henk

    Deze uitvoering zou zomaar een dikke Hit kunnen worden. Het wordt ook mooi weer.

      /   Reply  / 
  7. MArtien

    Wat een eenzijdige post weer!

    Niet paul turner maar pascal redeker was een van de eerste en meest bekende nederlandse versie van deze plaat!

    De toppers hebben bijna 1 op 1 zijn geluidsband gebruikt! Dus jah hij is anders als de versie van Paul Turner maar niet als die van Pascal Redeker!

    http://www.youtube.com/watch?v=EtXZN_vnkhM

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>