Hit of Shit: Jettie Pallettie – Walla Walla Bing Beng

Een soort menopauzale K3, hilarisch lied met kleurrijke videoclip

Carnaval komt er weer aan en zoals gebruikelijk doet ook Jettie Pallettie een flinke duit in het zakje. Zij lanceert de feestknaller Walla Walla Bing Beng.

Het nummer is deze week zowaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de Single Top 100. Reden voor NLpop om er aandacht aan te besteden. Jettie Pallettie (echte naam Jet Westerhuis) scoorde sinds 2008 meerdere hitjes. In de afgelopen twee jaar scoorde ze met Koekoek en Klepperdeklep.

Walla Walla Bing Beng is een hilarisch lied met een kleurrijke videoclip. Een soort K3 voor mensen in de menopauze. En Jettie is een spontane dame. Aan haar Facebookpagina te zien heeft zij het heel leuk en gezellig met haar fans.

Nou daar kan je toch weinig op tegen hebben. Wat vrolijkheid is nooit verkeerd. Bij deze single kan je ook nog de bonustrack M’n Zeekapitein aanschaffen!

Download Walla Walla Bing Beng op iTunes

Jettie Pallettie - Walla Walla Bing Beng

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Hit of Shit: Jettie Pallettie – Walla Walla Bing Beng

  1. vinn

    Normaal vind ik “carnaval” echt herrie, maar dit lied is eigenlijk best grappig.. Het refrein is trouwens van een oude hit van de Cartoons…

      /   Reply  / 
  2. Nico

    Staat duidelijk alleen in de lijst door actie van Berk Music. Komt niet voor in de iTunes Top 100.

      /   Reply  / 
    1. Kamper

      Klopt. Zo werken die dingen. Op joetoep haalt ze slechts 27.000 kliks in 10 dagen. Dat is écht héél mager. Deze: http://www.youtube.com/watch?v=NiBnZrbSqVU kwam op dezelfde dag uit en scoort 267.000 hits.

        /   Reply  / 
      1. BéTé

        Voor mij persoonlijk géén verschil: beide evenveel bagger :D

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>