Hit of Shit: Kraantje Pappie – Feesttent (video)

Een aanstekelijke partytrack, maar zeker geen flauwe carnavalstroep

Na ex-Megahit Met Z’n Tweeën heeft Kraantje Pappie nu Feesttent, met een feature van MC Jiggy Djé, als single uit. Vooruitlopend op de release van Crane-II.

Crane II is het langverwachte tweede studioalbum van Kraan dat volgende week vrijdag, 14 maart, uitkomt. Rondom die release bestaat al een flinke buzz in sociale media. Dat doet de hiphopper met zijn team heel slim.

Debuut- en doorbraakplaat Crane piekte in 2012 op de achtste plek in de Album Top 100 en hield het in totaal tien weken vol. Kraantje Pappie heeft een stevige fanbase dus een topnotering voor Crane-II zit er vermoedelijk ook wel in. Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als daar nog een hitsingle bij komt.

Wordt dat Feesttent? Misschien. De single begon bescheiden op 69 in de Single Top 100, steeg afgelopen week naar de vijftigste plaats, en beweegt tussen 30 en 50 in de iTunes-chart. Wellicht volgt de Mega Top 50 dus komend weekend!

Feesttent is een onvervalst partynummer maar zeker geen flauwe carnavalstroep. De track zit behoorlijk ingenieus in elkaar; Kraantje vermengt verschillende muziekstijlen in een aanstekelijke Nederhop-tune met een positieve vibe.

Feesttent op iTunes, Spotify en Deezer

Kraantje Pappie - Feesttent

Loading ... Loading ...

Kraantje op Twitter en Facebook – Pre-order: Crane II (Bol) Crane-II (iTunes)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>