De Jeugd Van Tegenwoordig – Er Zijn Weer Dingen

Hit of Shit? • Videoclip is artistiek sterk, nummer geen hitsingle

De nieuwe single van De Jeugd Van Tegenwoordig is Er Zijn Weer Dingen. De track komt van het album “Ja, Natúúrlijk” dat in september vorig jaar al uitkwam, dus een mooi moment om terug te kijken hoe die plaat het gedaan heeft.

“Ja, Natúúrlijk” debuteerde begin oktober vorig jaar op de tweede plaats in de Album Top 100 en dat is de hoogste albumnotering voor De Jeugd tot nu toe. De lachende derde uit 2010 kwam niet hoger dan de zesde plaats, De Machine uit 2008 piekte op plek 11 en debuutalbum Parels Voor De Zwijnen op plek 58.

Hun nieuwe album scoorde dus hoger dan ooit, maar stond wel iets minder lang in de hitlijsten dan de twee voorgaande platen. Na 19 weken was het gedaan, terwijl De Lachende Derde en De Machine het 26 en 27 weken volhielden.

Een grote hitsingle zoals Watskeburt?! en Sterrenstof kwam helaas nog niet van de plaat en dat zal met Er Zijn Weer Dingen waarschijnlijk niet veranderen. Het nummer wordt ook niet echt hard gepusht als single. Niettemin is de videoclip wederom een artistiek hoogstandje en zeker de moeite waard!

Bol: “Ja, natúúrlijk!”
iTunes: “Ja, Natúúrlijk”

De Jeugd Van Tegenwoordig - Er Zijn Weer Dingen

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>