Hit of Shit: Guus Meeuwis – Zonder Jou (video)

Gloednieuw na enthousiaste reacties op Groots Overzee Concert

Vrij plotseling is er gisteren een nieuwe single van Guus Meeuwis uitgekomen! Zonder Jou is onlangs door Guus en zijn team geschreven, en vorige week voor het eerst ten gehore gebracht tijdens Guus’ Groots Overzee Concert op Texel.

Het publiek reageerde zo enthousiast dat besloten is het lied als single uit te brengen. Vanochtend was Zonder Jou ook te horen bij Giel, die op 3FM een recordpoging radio maken doet. Daarna schoot de track de top 10 van iTunes in.

De laatste single van Guus Meeuwis die de charts bereikte dateert alweer uit juni vorig jaar, Zeeën Van Tijd was toen na een week (op plaats 62) alweer uit de lijst verdwenen. Het lijkt er sterk op dat Zonder Jou een stuk beter gaat scoren.

Het is dan ook geen single van het 2013-album Het Kan Hier Zo Mooi Zijn, maar een gloednieuw nummer. Een typische Meeuwis-song, sentimenteel en poëtisch.

Zonder Jou op iTunes en Spotify

Guus Meeuwis - Zonder Jou

Loading ... Loading ...

Op 13, 14, 15 en 18 juni staat Guus in het Philips Stadion in Eindhoven met zijn traditionele Groots Met Een Zachte G concerten. Deze voetbalzomer ook weer gecombineerd met wedstrijden van het Nederlands elftal. Er zijn nog kaarten!

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: Guus Meeuwis – Zonder Jou (video)

  1. Johan van de Velde

    ‘t Is wel een aardig liedje en komt integer over, maar dit klinkt in mijn oren niet als een echte hit.

    Is dit wel de single-versie?

      /   Reply  / 
  2. Guido

    Komt een beetje als Acda en de Munnik over!

      /   Reply  / 
  3. Henny

    Heerlijk nummer. Top Guus!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>