Hit of Shit: Frans Bauer – Skippybal (video)

In de ban van de Skippybal: Frans lanceert nieuw feestnummer

Terwijl behoorlijk veel Nederlandse volksmuzikanten momenteel voetbalsingles uitbrengen gaat Frans Bauer gewoon lekker zijn eigen gang. Zijn nieuwe uptempo feestsingle gaat niet over voetballen maar skippyballen. Een knaller.

Met een flinke beat eronder is Skippybal een vrolijk nummer dat het vast goed zal doen in de cafeetjes, op feesten en partijen. Skippybal heeft wel iets weg van de vroegere kinderliedjes van Bassie & Adriaan. Al kan Frans beter zingen, is dit voller geproduceerd, en skippen volwassenen bij hem gezellig mee.

Van oktober tot en met april trekt Frans weer langs de Nederlandse theaters met de tiende editie van zijn show Live In Concert. Meer info en tickets fransbauer.nl

Skippybal op iTunes en Spotify

Frans Bauer - Skippybal

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Frans Bauer – Skippybal (video)

  1. Henk

    Ik ben zeker geen fan van Frans Bauer. Ik hoor ook wel dat dit lied veel voller is geproduceerd, maar wat een verschrikkelijk liedje is dit.

      /   Reply  / 
  2. sandy

    Om te huilen zo slecht. Past ook beter in het repertoire van gebroeders ko. Maar die nummers blijven ook zo irritant goed hangen in mijn hoofd… whaaa als het maar niet echt gedraaid gaat worden op de radio.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>