Hit of Shit: Danny de Munk – Ze Wacht Nog Steeds Op Mij

Nieuwe single van een van de beste levensliedzangers van Nederland

Het is dit jaar 30 jaar geleden dat Danny de Munk als klein jochie een grote hit scoorde met Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen, uit de filmklassieker Ciske de Rat. Inmiddels 44 jaar is hij het imago van voormalig kindsterretje al lang ontgroeid.

Dat ging vast niet altijd even makkelijk, want Danny ging door de puberteit terwijl hij in de spotlights stond. Begin jaren ’90 nam hij afscheid van zijn Amsterdamse accent. Hij scoorde een hit met Vrienden Voor Het Leven en speelde glansrollen in musicals als Les Misérables, Cyrano, De Jantjes en Bloedbroeders.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Sinds 2008 is Danny terug bij zijn wortels: het levenslied. En wat zingt hij dat genre goed! Hij haalt ieder jaar de hitlijsten, met als een hoogtepunt vorig jaar Tuig Van De Richel uit ABOVT.

Danny’s nieuwe single Ze Wacht Nog Steeds Op Mij is nu ongeveer een maandje uit en zakte afgelopen week helaas naar de laatste plek in de Single Top 100. In de iTunes Top 100 scoort hij momenteel echter nog steeds sterk in de top 25.

Als hij nou ook wat meer scoort in streamingdiensten als Spotify dan zit er wellicht in de Single Top 100 een nieuwe stijging in. Danny is tot eind mei ook nog in de theaters te vinden. Check zijn agenda voor speeldata en tickets.

Ze Wacht Nog Steeds Op Mij op iTunes en Spotify

Danny de Munk - Ze Wacht Nog Steeds Op Mij

Loading ... Loading ...

Videoclip Ze Wacht Nog Steeds Op Mij

Danny op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Danny de Munk – Ze Wacht Nog Steeds Op Mij

  1. Henk

    Wat vind ik dit een K..nummer. Maar ik moet toegeven dat ik ook niet meer objectief naar Danny de Munk kan luisteren, omdat ik zijn accent zo verschrikkelijk overdreven Amsterdams vind.
    Dit lied vind ik heel erg slecht en dat komt volgens mij zeker ook omdat ik het niet echt vind.

      /   Reply  / 
  2. Robert

    Heel nieuw is het nummer niet, het was al eerder een lied van Jeff van Vliet, en vind persoonlijk dat die er meer gevoel en melancholie in legt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>