Hit of shit: Jeremy’s – Saturday

TMF heeft weer een nieuw 'talent' laten bovendrijven uit de Kweekvijver. Talent staat hier heel bewust tussen aanhalingstekens, omdat die hele Kweekvijver mijns inziens pas twee acts voortbracht die de moeite waard zijn: 01 en La Melodia. Dit keer is het de beurt aan Jeremy's, een rockgroepje dat wel heel Amerikaans klinkt.

De eerste geestverwant die single Saturday bij mij oproept, is No Doubt. Niet dat de band veel ska-invloed heeft, maar vooral de zangeres doet denken aan Gwen Stefani. Muzikaal gezien zou ik eerder Amerikaanse highschool-bandjes als vergelijkingsmateriaal willen noemen.

Over Saturday ben ik trouwens wel erg enthousiast. Het liedje klopt van voor tot achter; lekkere gitaar, goeie zang en vooral een sterk melodietje.

De kers op deze slagroomtaart is de videoclip. Jeremy's treedt op voor een shredder waar het publiek allerlei spullen doorheen mogen gooien. Dildo's, bruidstaarten, elpees en fotolijsten, alles wordt vermalen en over Jeremy's uitgespogen.

Ik zeg: hit, hit, HIT!

Create polls and vote for free. dPolls.com

Bekijk de video:

Eerdere Kweekvijfers:
- Hit of shit: La Melodia – Time
- Hit of shit: 01 – Waterfalls
- Hit of shit: Good Things End – I Know
- Hit of shit: Dennis – No Can Do
- Hit of shit: Darryl – Ze rellen en rennen

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of shit: Jeremy’s – Saturday

  1. Steef

    Nou,ik zeg dus shit, shit, SHIT! Die zangeres kan dus echt zo niet zingen! Ik vind de melodie ook leuk, maar dat mens dat denkt dat ze kan zingen, verpest het nummer.

      /   Reply  / 
  2. Robert

    HIT HIT HIT!
    Goeie melodie, leuke clip, heb ze gezien in de melkweg waar ze voor Billy Talent stonden, deze band heeft potentie om de top 40 te gaan halen! Ga zo door!

      /   Reply  / 
  3. Rianne

    i lovee this SONG!!

      /   Reply  / 
  4. Mariska

    Ik ben het niet met Steef eens. De muziek is gewoon geweldig! Lekker vrolijk en ook de zang is goed. Hoeso Katelijn kan niet zingen? Ik vind van wel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>